Pomocnik Napisano 16 października 2009 #1 Napisano 16 października 2009 Hurtownia budowlana: OBI Lubin Województwo: kujawsko-pomorskie Miasto: Lublin Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/lubelskie/obi-lubin
Gość Życzliwy Napisano 16 października 2009 #2 Napisano 16 października 2009 OBI to bardzo niebezpieczny Market,zarówno dla klientów jak i samych pracowników.Wielokrotnie widziałam jak pracownicy zdejmują towar z bardzo wysokiego regału używając do tego starych rozklekotanych drabin bez asekuracji drugiej osoby.Dziwi mnie to że ludzie do takich sklepów zabierają małe dzieci gdzie jest ciagły jazgot wózków widłowych ,duże stężenie kurzu i pyłu wydobywającego się ze stolarni i działu z chemią budowlaną.Do tego dochodzą egoistyczni i zapędzeni klienci którzy potracają się wózkami i jeżdzą po nogach sąsiada .I gdzie jest tu domowa atmosfera .No chyba że ktoś mieszka w blaszaku.
Gość BAT MAN Napisano 16 października 2009 #3 Napisano 16 października 2009 OBI .Niech wieśniaki z CHEŁMA i okolic przestaną robić zakupy w NIEDZIELĘ , bo ktoś pomyśli że ich BÓG opuścił.Jak można czas niedzielny marnować na zakupy w sklepie budowlanym .Mam tu na myśli kupujacych cement , płytki czy kible . Gratuluję formy relaksu.
Gość emc Napisano 7 listopada 2009 #4 Napisano 7 listopada 2009 Rozumiem że wieśniaki z Lublina Warszawy Wrocławia i innych wsi zakupów w niedziele nie robią
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się