cyma2704 Napisano 14 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 14 października 2009 WitamFachowcy przestraszyli się takiej zimyi nie przyszli na budowę. Czy to tylko u mnie? Link do komentarza
madula Napisano 14 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 14 października 2009 u mnie 3 lata temu dekarze pracowali w taka pogode. Link do komentarza
cyma2704 Napisano 14 października 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 14 października 2009 Cytat u mnie 3 lata temu dekarze pracowali w taka pogode. Właśnie szef ekipy zadzwonił, że jutro będą. Jednak się nie przestraszyli. Jestem zdziwiona bo zima piękna za oknem, ale oni pracują pod dachem. Link do komentarza
acia Napisano 15 października 2009 Udostępnij #4 Napisano 15 października 2009 Ja już na szczęście mam dom zamknięty, teraz robi się instalacja elektryczna, antenowa, internetowa itp dom okablowany, opeszlowany w 70%, ale pogoda by się przydała bo na poniedziałek mam zamówionych tynkarzy. Pozdrawiam i troszkę ciepełka życzę Link do komentarza
HenoK Napisano 15 października 2009 Udostępnij #5 Napisano 15 października 2009 Cytat u mnie 3 lata temu dekarze pracowali w taka pogode. Dwa lata temu, co prawda dopiero w połowie listopada, na mojej budowie także pojawiła się zima :Zima co prawda wkrótce odpuściła, ale wiatry i deszcze bardzo utrudniały budowanie.Niestety jesień nie jest u nas najlepszym okresem na wykonywanie stanów surowych. Link do komentarza
tukaj Napisano 15 października 2009 Udostępnij #6 Napisano 15 października 2009 Witam, U mnie podobnie kilka lat temu dekarzy zastała zima, ale nie odpuścili i robotę skończyli i to jeszce utrzymując bardzo dobrą jakość !!!.pozdrawiam:Darek Link do komentarza
mirrzo Napisano 15 października 2009 Udostępnij #7 Napisano 15 października 2009 Cytat A jeśli dom będę miał to będzie bukowy koniecznie, pachnący i słoneczny. Wieczorem usiądę wiatr gra a zegar na ścianie gwarzy................ Hmm, jakoś to nie jest "jeszcze" bukowy Link do komentarza
tukaj Napisano 15 października 2009 Udostępnij #8 Napisano 15 października 2009 Cytat Hmm, jakoś to nie jest "jeszcze" bukowy Witam,Aby zrozumieć o co chodzi z tym "bukowym domem" - zapraszam do wysłuchania sielanki grupy Wolna Bukowina właśnie o nim : http://www.wgb.eps.gda.pl/ 3vol_20 Sielanka o domu.mp3 Potem możemy podyskutować co i jak należy rozumieć !!!Pozdrawiam:Darek Link do komentarza
KAROI Napisano 16 października 2009 Udostępnij #9 Napisano 16 października 2009 Cytat Aby zrozumieć o co chodzi z tym "bukowym domem" - zapraszam do wysłuchania sielanki grupy Wolna Bukowina Dzięki! Dzięki! Dzięki! Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 16 października 2009 Udostępnij #10 Napisano 16 października 2009 Mój tukaj też mam nadzieje bukowy jest pomimo że z ytonga wymurowany.... Link do komentarza
Jan_13 Napisano 18 października 2009 Udostępnij #11 Napisano 18 października 2009 Dla tych co lubią poczytać tekst piosenki1. A jeśli dom będę miał,To będzie bukowy koniecznie,Pachnący i słoneczny.Wieczorem usiądę - wiatr gra,A zegar na ścianie gwarzy.Dobrze się idzie panie zegarze,Tik tak, tik tak, tik tak.Świeca skwierczy i mruga przewrotnie,Więc puszczam oko do niej,Dobry humor dziś pani ma, / x2ref.Szukam, szukania mi trzeba,Domu gitarą i piórem,A góry nade mną jak niebo,A niebo nade mną jak góry.2. Gdy głosy usłyszę u drzwiCzyjekolwiek, wejdźcie, poproszęJestem zbieraczem głosów,A dom mój bardzo lubi, gdyŚmiech ściany mu rozjaśniaI gędźby lubi pieśni,Wpadnijcie na parę chwilKiedy los was zawiedzie w te strony,Bo dom mój otworem stoiDla takich jak wy, /x23. Zaproszę dzień i noc,Zaproszę cztery wiatry.Dla wszystkich drzwi otwarte,Ktoś poda pierwszy ton,Zagramy na góry koncert.Buków porą pachnącąNasiąkną ściany grą,A zmęczonym wędrownikomOdpocząć pozwolą muzyką,Bo taki będzie mój dom,/x3 Link do komentarza
KAROI Napisano 19 października 2009 Udostępnij #12 Napisano 19 października 2009 Piękny tekst! Tobie Jan_13 również: Dzięki! Dzięki! Dzięki! Link do komentarza
tukaj Napisano 19 października 2009 Udostępnij #13 Napisano 19 października 2009 Witam,No wreszcie słyszę ( "u drzwi ") , a raczej czytam bratnie mi głosy - nie jestem więc jedynym na forum , który zna piękne piosenki Grupy Wolna Bukowina i chyba mi już nikt nie zarzuci że mam okna z PCV , a ściany z cegły , bo nie o to tu chodzi. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za zrozumienie i Wszystkim Wam , a nawet Tym, którzy żle zrozumieli tekst życzę " Bukowych Domów"pozdrawiam:Darek Link do komentarza
Mathir Napisano 20 października 2009 Udostępnij #14 Napisano 20 października 2009 Trzymam kciuki za twój bukowy dom Link do komentarza
Jan_13 Napisano 21 października 2009 Udostępnij #15 Napisano 21 października 2009 Ja też Link do komentarza
tukaj Napisano 8 listopada 2009 Udostępnij #16 Napisano 8 listopada 2009 Witam,Wszystkim pięknie dziękuję)pozdrawiam:Darek Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się