Gość stach Napisano 8 lutego 2010 Udostępnij #51 Napisano 8 lutego 2010 Cytat Niektórzy mają cyrkulację ciepłej wody i u nich woda jest od razu ciepła. Ale w morderczy prysznic to nie wierzę Rozwiń Mieszkam w wieżowcu, od pionu ciepłej wody (oczywiście z cyrkulacją!!!) do prysznica jest ok. 2.5m rurki, po dniu nieużywania prysznica woda - chciał, nie chciał - stygnie, stąd parenaście, no może kilka sekund zimnej wody... Link do komentarza
edwl Napisano 9 lutego 2010 Udostępnij #52 Napisano 9 lutego 2010 Cytat Mieszkam w wieżowcu, od pionu ciepłej wody (oczywiście z cyrkulacją!!!) do prysznica jest ok. 2.5m rurki, po dniu nieużywania prysznica woda - chciał, nie chciał - stygnie, stąd parenaście, no może kilka sekund zimnej wody... Rozwiń No fakt! Nawet cyrkulacja nie pomoże Link do komentarza
Bopet Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij #53 Napisano 10 lutego 2010 Morderczy prysznic pozostaje przebojem w moim prywatnym rankingu absurdów Link do komentarza
Super B Napisano 3 marca 2010 Udostępnij #54 Napisano 3 marca 2010 Cytat Morderczy prysznic pozostaje przebojem w moim prywatnym rankingu absurdów Rozwiń Eee... Naprawdę? Zaręczam ci, że są większe!!! Dobrze poszukaj! Link do komentarza
edwl Napisano 16 marca 2010 Udostępnij #55 Napisano 16 marca 2010 Cytat Morderczy prysznic pozostaje przebojem w moim prywatnym rankingu absurdów Rozwiń A ja chciałbym, żeby amerykańscy naukowcy znaleźli już jakiś nowy idiotyzm! Link do komentarza
ciekawski83 Napisano 16 marca 2010 Udostępnij #56 Napisano 16 marca 2010 Cytat A ja chciałbym, żeby amerykańscy naukowcy znaleźli już jakiś nowy idiotyzm! Rozwiń amerykańcy naukowcy mogą wszystko:D Link do komentarza
Konfi Napisano 17 marca 2010 Udostępnij #57 Napisano 17 marca 2010 Cytat amerykańcy naukowcy mogą wszystko:D Rozwiń Bo amerykańscy naukowcy zastąpili uczonych radzieckich. Jedni i drudzy kompromitowali/ują naukę Ale też jedni i drudzy byli tworem medialnym (wymyślonym i lansowanym przez media). Bo media uważają, że sprzedać mogą się tylko bzdury! Naukowcy amerykańscy (w rozumieniu medialnym) w przyrodzie nie występują. Link do komentarza
Bopet Napisano 18 marca 2010 Udostępnij #58 Napisano 18 marca 2010 Piep...ć amerykańskich i radzieckich naukowców! Link do komentarza
bobiczek Napisano 30 marca 2010 Udostępnij #59 Napisano 30 marca 2010 Cytat Generalnie, tak jak podejrzewali niektórzy... wielka ściema z tym prysznicem mordercą Rozwiń No nie do końca.Ja zagrożenie widzę jedno ogromne.Jak wkręcisz do baterii kurki z czerwonym i niebieskim znaczkiem odwrotnie.Wtedy bezwzględnie należy sie bać natrysku (chyba - a nie jakiegoś "prysznica") Link do komentarza
Mathir Napisano 18 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #60 Napisano 18 kwietnia 2010 Cytat Wtedy bezwzględnie należy sie bać natrysku (chyba - a nie jakiegoś "prysznica") Rozwiń Nie łapię istoty powyższego rozróżnienia Link do komentarza
jaska Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #61 Napisano 20 czerwca 2010 Cytat A ja chciałbym, żeby amerykańscy naukowcy znaleźli już jakiś nowy idiotyzm! Rozwiń A ja odkryłam że praca zawodowa jest śmiertelna (ponadto powoduje przewlekłe choroby) ! STRZEŻCIE SIĘ I UNIKAJCIE PRACY ! no i prysznica oczywiście ... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się