Pomocnik Napisano 2 września 2009 #1 Napisano 2 września 2009 Hurtownia budowlana: Kajko - Próchnicki Jarosław Województwo: warmińsko-mazurskie Miasto: Morąg Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/warminsko-mazurskie/kajko-prochnicki-jaroslaw
Gość ja Napisano 2 września 2009 #2 Napisano 2 września 2009 kiedyś to był dobry sklep. teraz żeby o coś się doprosić trzeba długo czekać i dzwonić po kilka razy dziennie . klient który zostawia nie małe pieniądze wcale nie jest szanowany . osobiście nie polecam !!!
Gość JA Napisano 21 lutego 2011 #3 Napisano 21 lutego 2011 Też potwierdzam że coraz gorszy sklep personel sklepowy bardzo mało wyrozumiały a wręcz opryskliwy magazynowy to już lepiej nie mówić życzę powodzenia z takim składem
Gość my Napisano 13 września 2011 #4 Napisano 13 września 2011 Jak wszędzie, niektórym zawsze będzie trudno dogodzić. O ile sklep czy obsługa nie pasuje można pójść do innych. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Wiele remontów udało się dzięki KAJKO.
Gość Kinga Napisano 8 grudnia 2011 #5 Napisano 8 grudnia 2011 A moje wrażenia są bardzo pozytywne. Piękną łazienkę mi zaprojektowali, doradzili parę fajnych rozwiązań. Obsługa też ok.
Gość ja Napisano 10 lipca 2016 #6 Napisano 10 lipca 2016 Korzystałem z usług tej firmy, zrobiłem przelew, skończyło się tak że, ani usługi ani pieniędzy.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się