Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: Kajko - Próchnicki Jarosław

Recommended Posts

Napisano
kiedyś to był dobry sklep. teraz żeby o coś się doprosić trzeba długo czekać i dzwonić po kilka razy dziennie . klient który zostawia nie małe pieniądze wcale nie jest szanowany . osobiście nie polecam !!!
  • 1 rok temu...
Napisano
Też potwierdzam że coraz gorszy sklep personel sklepowy bardzo mało wyrozumiały a wręcz opryskliwy magazynowy to już lepiej nie mówić życzę powodzenia z takim składem
  • 6 miesiące temu...
Napisano
Jak wszędzie, niektórym zawsze będzie trudno dogodzić. O ile sklep czy obsługa nie pasuje można pójść do innych. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Wiele remontów udało się dzięki KAJKO.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
A moje wrażenia są bardzo pozytywne. Piękną łazienkę mi zaprojektowali, doradzili parę fajnych rozwiązań. Obsługa też ok.
  • 4 lata temu...
Napisano
Korzystałem z usług tej firmy, zrobiłem przelew, skończyło się tak że, ani usługi ani pieniędzy.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Ja używam Rigips Vario i taśmy papierowej Tuff Tape, jak będziesz miał problem ze znalezieniem daj znać. Rigips Vario do wypełnienia, a taśmę kleję na Rigips Premium Light. Pierwsza jest sucha, druga gotowa, rewelacyjnie się na jednej i drugiej pracuje. Po wypełnieniu czekasz przynajmniej dobę, chyba że jeszcze będzie widać że nie wyschło, więc musi wyschnąć w 100% bo inaczej spęka. Taśmy ślizgowej przy połączeniu ściana - GK się nie zaleca, ponieważ zupełnie inaczej pracuje jedna i druga powierzchnia, stąd taśma Tuff Tape, która doskonale łączy to połączenie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Cześć! Fajnie oderwać się od tematu wakacji i pomyśleć też o domu – wyobraź sobie, jak miło wracać z urlopu do przytulnego, dobrze ocieplonego wnętrza. Ja postawiłem na pełną termomodernizację z Cadela Project – od audytu, przez ocieplenie i tynkowanie, aż po ogarnięcie całego wniosku o dotację „Czyste Powietrze”. Efekt? Komfort przez cały rok i niższe rachunki: Cadela Project - Program Czyste Powietrze Miłego planowania kolejnych wyjazdów (i remontów)!
    • Cześć! Jeśli Wasze wnętrza ostatnio zamieniły się w solarium, to znak, że przyszedł czas na solidną termoizolację – nie tylko od wewnątrz, ale przede wszystkim od zewnątrz. Ja powierzyłem ekipie Cadela Project pełną termomodernizację od A do Z: audyt, dobór materiałów, ocieplenie, a do tego ogarnęli mi wszystkie formalności z dotacją „Czyste Powietrze”. Teraz mam przyjemny chłód latem i oszczędności przez cały rok: Zobacz więcej o Cadela Project Miłego chłodzenia!
    • Cześć! Wiara we własne siły to podstawa, ale żeby naprawdę zobaczyć efekty (i poczuć ciepło), liczą się konkretne działania. Ja postawiłem na pełną termomodernizację – ekipa Cadela Project ogarnęła wszystko od A do Z: audyt, ocieplenie, tynk, a nawet formalności związane z dotacją „Czyste Powietrze”. Efekt przerósł moje oczekiwania, a rachunki za ogrzewanie poleciały w dół: Cadela Project - wniosek z programem czyste powietrze Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze „cuda”!
    • Cześć! Jeśli myślicie o domu pasywnym z bloczków Izodom, to warto zwrócić uwagę na projekt i realizację przez Cadela Project – oferują pełne wsparcie: od projektu, przez eliminację mostków termicznych, aż po wykonawstwo i odbiór domu pasywnego zgodnie z wymogami NZEB cadela-project.plcadela-project.pl. Sprawdźcie szczegóły tutaj: https://cadela-project.pl/dom-pasywny/
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...