Skocz do zawartości

Łóżeczko dla dzieci - problem - co sądzicie?

Vanilla

Recommended Posts

Napisano
Ja też nie kupiłabym takiego łóżka. Dziewczynce może się teraz podoba ale za rok czy dwa z pewnością już nie będzie takie fajne bo koleżanki maja inne bardziej dziewczęce itp. Na Twoim miejscu zainwestowałabym w jakieś neutralne łóżko, takie dobre dla chłopca i dla dziewczynki. Takie drewniane będzie dobrym rozwiązaniem.
  • 5 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Jeżeli nie macie pomysłu jak odmienic pokoj dziecka ..to bardzo ciekawym rozwiązaniem jest zmiana mebelków przy pomocy stylowych oklein meblowych. Dekoracyjne naklejki na meble pieknie koloruja świat dziecka;) zobaczcie sami...

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

• 3 miesiące temu...
Napisano
Łóżko piętrowe jest bardzo dobrym pomysłem, szczególnie wtedy gdy w grę wchodzi pokój dla dwójki dzieci. Wybrałabym natomiast łóżko bardziej klasyczne, takie które przypadnie do gustu i chłopcu i dziewczynce icon_smile.gif To 'autkowe' rzeczywiście może się bardzo szybko znudzić... Godne polecenia, o ciekawej kolorystyce łóżka piętrowe. Jeśli chodzi o ceny, są one także całkiem przyzwoite icon_smile.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Przy małych wnętrzach łóżka piętrowe sprawdzaja sie super, ale tak jak poprzednicy, nie decydowałabym się na takie w kształcie samochodu, tylko uniwersalne, drewniane, z dodatkowymi barierkami. Można zawsze kupić pościel w bajkowe postacie, czy ponaklejac jakieś naklejki, dodatki z samochodami, żeby dzieciom łóżka urozmaicić.
Napisano
Pamiętam, że swego czasu i ja miałam łóżko piętrowe - pomijając fakt, że gdy na stosunkowo małej przestrzeni trzeba pomieścić dwoje dzieci i jest to jedyny rozwiązanie, to zaletą jest jeszcze to, że dzieci mają świetne pole do zabawy dzięki temu.
Napisano
Łóżko piętrowe jest świetnym rozwiazaniem. Jako dziecko mialam z rodzenstwem jeden pokoj dla 4 osob i takie lozka siwetnie sie sprawdzily... problem moze byc tylko z tym, ktore dziecko spi na gorze, a ktore na dole ;)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...