cesary4 Napisano 14 kwietnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 14 kwietnia 2009 Witam, mam pytanie dotyczace instalacji TV i SAT. Jedni "fachowcy" wycenili mi to na 30pln za godzine (??) beda robili we trzech czyli wyjdzie jakies 90 PLn. Zrobia to w jeden dzien.... ale jeden dzien to moze byc 3 godziny i moze byc 10 godzin. Powiedzialem zeby podali kase za calosc a ile to beda robic to ich sprawa, czekam teraz na odpowiedz. Doradzcie mi ile moga sobie za to policzyc?? nie jest to rozbudowana instalacja, wszystko pod tynkowo czyli bez bruzd, 4 gniazda TV SAT, 3 internet i jedno na telefon. Ile to kosztuje?? na ile moge sie zgodzic, Myslalem ze jakies 450 pln za robote. Link do komentarza
sattel Napisano 6 maja 2009 Udostępnij #2 Napisano 6 maja 2009 Witamja biore 30 za punkt , a nie za godz .mysle ze tak jest okPzdr Mirek Link do komentarza
elektrob Napisano 9 maja 2009 Udostępnij #3 Napisano 9 maja 2009 A co to jest ten punkt w instalacji TV-SAT?Możesz dać przykładowy cennik dla instalacji z 4 odbiornikami z niezależnym odbiorem kanałów SAT? Link do komentarza
gniewomir Napisano 15 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 15 września 2010 30 zł za punkt to chyba biorąc pod uwagę że robisz to z tego co uda ci się "znaleść" i robisz to w szarej strefie. Bo trudno mi uwierzyć ,ze jesteś w stanie przyjechać do klienta samochodem i zapłacić zus i podatek gdy podłączysz mu antenę do TV łącznie za 30PLN...albo na tym polega ten cud gospodarczy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się