kkakktus Napisano 2 kwietnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 2 kwietnia 2009 Witajcie! Tak jak w temacie. Proszę o fajne pomysły z ciekawymi gadżetami do wystroju wnętrz <głównie sypialnia>. Ja ostatnio zamówiłam sobie muzyczną poduszkę. Jestem bardzo zadowolona. A wy jakie macie pomysły? Link do komentarza
divers.3 Napisano 7 kwietnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 7 kwietnia 2009 Poducha niezły bajer Link do komentarza
pariah Napisano 15 lipca 2009 Udostępnij #3 Napisano 15 lipca 2009 a ja jako ze jestem wielkim spiochem i fascynatka fotografii zarazem to dostalam ostatnio w prezencie budzik z ramką cyfrową. cos fantastycznego mowie wam.od momentu kiedy stoi to cacko na mojej szafce nocnej ani razu nie zaspalam do pracy polecam polecam Link do komentarza
KAROI Napisano 16 lipca 2009 Udostępnij #4 Napisano 16 lipca 2009 Ale poduszka jest... REWELACYJNA! Zamawiam! Link do komentarza
Mathir Napisano 17 lipca 2009 Udostępnij #5 Napisano 17 lipca 2009 Super! Chyba też się skuszę. Link do komentarza
Jan_13 Napisano 23 lipca 2009 Udostępnij #6 Napisano 23 lipca 2009 A kiedy słucha się przez tę poduszkę... to osoba leżąca obok nic nie słyszy? Nie przeszkadza jej w spaniu? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 5 kwietnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 5 kwietnia 2011 Lampa solna Wieczór przy zapalonej lampie wycisza, uspokaja i przygotowuje do zdrowego snu,wystarczy pół godziny przy takiej lampie,a mamy spokojniejszą i wypoczętą noc Link do komentarza
MagiaOrientu Napisano 30 czerwca 2011 Udostępnij #9 Napisano 30 czerwca 2011 Widać ze te pomysły są naprawdę bardzo oryginalne i trafione,może też na coś się skusze.A jak to wygląda mniej więcej cenowo? Bo to w końcu tez ważna sprawa podczas zakupu. Link do komentarza
retrofood Napisano 22 września 2011 Udostępnij #10 Napisano 22 września 2011 (edytowany) Gdzie ten wentylator? Edytowano 22 września 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 22 września 2011 Udostępnij #11 Napisano 22 września 2011 Cytat Gdzie ten wentylator? Do góry popatrz,na suficie Link do komentarza
matrix007 Napisano 28 września 2011 Udostępnij #12 Napisano 28 września 2011 po prawej stronie na komodzie (okrągły z dziurą w środku) ;D mówiłem, że fajnie wygląda, hehpozdrawiam Link do komentarza
Oliwka_30 Napisano 28 września 2011 Udostępnij #13 Napisano 28 września 2011 Ja też jestem na etapie urządzania domu i sypialni. Do sypialni kupiłam sobie w sklepie coolprezenty.pl śmieszny ''zegar seksu'', bombowy budzik i sun jar - słońce w słoiku.Też mi się podoba ta muzyczna poduszka... Chyba się skuszę...Co do poduchy to też jestem ciekawa czy osoba śpiąca obok słyszy muzykę? Link do komentarza
Pola77 Napisano 23 września 2020 Udostępnij #14 Napisano 23 września 2020 Ja uwielbiam naturalne. Gryczana poduszka na teraz dla mnie najlepsza. Może później coś inne spróbują Link do komentarza
Mateusz 1973 Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij #15 Napisano 9 sierpnia 2022 Nie wyobrażam sobie aby poduszka mi grała Link do komentarza
retrofood Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij #16 Napisano 10 sierpnia 2022 10 godzin temu, Mateusz 1973 napisał: Nie wyobrażam sobie aby poduszka mi grała Czemu ? Podkładasz pod pośladki i utrzymujesz rytm... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij #17 Napisano 12 sierpnia 2022 Dnia 10.08.2022 o 10:31, retrofood napisał: Czemu ? Podkładasz pod pośladki i utrzymujesz rytm... Czyli poduszka nie do snu, a do fitnessu:) Każdy może znaleźć dowolne zastosowanie. Z innej kategorii, ale również rzeczy dziwnych, ostatnio odkryłam, że istnieje coś takiego jak ser żółty w spreju Pomijając skład... czego to ludzie (za wielką wodą) nie wymyślą i po co Link do komentarza
daggulka Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij #18 Napisano 12 sierpnia 2022 5 minut temu, Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza napisał: Z innej kategorii, ale również rzeczy dziwnych, ostatnio odkryłam, że istnieje coś takiego jak ser żółty w spreju Pomijając skład... czego to ludzie (za wielką wodą) nie wymyślą i po co To już "staroć", od lat tego używają Nie sprzyja to utrzymaniu "jakotakiej" nawet wagi Moja mama w temacie takich różnych wynalazków jest mistrzem. Z reguły wygląda to tak. Dzwoni. Córko moja droga, znajdź i zamówi mi, proszę, lampkę, bo zepsuł mi się stary egzemplarz. Potrzebuję do wyszywania, czyli ma być na ruchomym ramieniu, żebym mogła sobie dostosować wysokość, ma być dotykowa, ma być ze ściemniaczem, na żarówkę energooszczędną i żebym mogła sobie ją zamocować w dowolnym miejscu To jedno z łatwiejszych zleceń Link do komentarza
retrofood Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij #19 Napisano 12 sierpnia 2022 (edytowany) 35 minut temu, Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza napisał: Czyli poduszka nie do snu, a do fitnessu:) Każdy może znaleźć dowolne zastosowanie. Z innej kategorii, ale również rzeczy dziwnych, ostatnio odkryłam, że istnieje coś takiego jak ser żółty w spreju Pomijając skład... czego to ludzie (za wielką wodą) nie wymyślą i po co Właśnie. Szczególnie zastanawiające jest to "po co". Chyba z pragnienia oryginalności, a nie z potrzeby. Zresztą, pokemony (nie wiem czy to właściwie do sypialni) wymyślono chyba tylko z potrzeby zebrania milionów od rodziców zbałamuconych dzieci i niczego więcej. 24 minuty temu, daggulka napisał: To jedno z łatwiejszych zleceń Przynajmniej masz konkret. Bo ja dostaję dyspozycję w rodzaju "żeby mi akuratnie pasowała". Edytowano 12 sierpnia 2022 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij #20 Napisano 12 sierpnia 2022 3 minuty temu, retrofood napisał: Przynajmniej masz konkret. Bo ja dostaję dyspozycję w rodzaju "żeby mi akuratnie pasowała". Nie wiem, co łatwiejsze. Kupując według ścisłych wskazówek mamy, czasem się okazuje, że czegoś takiego jeszcze nie wynaleziono Ale masz rację, tutaj jest, chociaż pole do negocjacji Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij #21 Napisano 12 sierpnia 2022 2 godziny temu, daggulka napisał: Nie wiem, co łatwiejsze. Kupując według ścisłych wskazówek mamy, czasem się okazuje, że czegoś takiego jeszcze nie wynaleziono Ale masz rację, tutaj jest, chociaż pole do negocjacji Czasem lepsza realizacja oryginalnych zamówień niż samodzielne zamawianie dziwactw za jeszcze dziwniejsze kwoty przez samodzielnych starszych internatów Tacie znajomych tak się ta "rozrywka" spodobała, ze emerytura mu się kończyła zanim żona się orientowała, że dostał przelew Kurrier nie nadążał donosić... coraz to dziwniejszych specyfików na przeróżne "boleści". Serio, to też może być niemały problem. 1 Link do komentarza
Madzia_aaa Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij #22 Napisano 29 sierpnia 2022 aurelis.pl/produkt/wieczna-roza-w-szkle Polecam jak ktoś lubi takie wynalazki. Robi fajny efekt 😊 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się