Pomocnik Napisano 3 lutego 2009 Udostępnij #1 Napisano 3 lutego 2009 Hurtownia budowlana: Vito Województwo: małopolskie Miasto: Siedlce Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/mazowieckie/vito Link do komentarza
Gość klient z siedlec Napisano 3 lutego 2009 Udostępnij #2 Napisano 3 lutego 2009 niestety mam złe doświadczenia z tą firmą.Okna które zamówiłam w tej firmie posiadają dużo wad.Drzwi opuszczają się i wyginają ,przez co nie polecam nikomu,sama czekam na uznanie reklamacji już pół roku grazyna Link do komentarza
Gość Tomoe Napisano 20 lutego 2009 Udostępnij #3 Napisano 20 lutego 2009 potwierdzam opinię poprzedniczki, również u mnie okna zamontowane byle jak, dodatkowo są nieszczelne i już po raz drugi składam reklamację, b. często się rozregulowywują przez co łatwo jest ukręcić klamkę (ciężko jest je domknąć jak są rozregulowane Link do komentarza
Gość JAAAAAAAA Napisano 2 lutego 2010 Udostępnij #4 Napisano 2 lutego 2010 Zgadzam sie z opiniami. Firma lekceważąco podchodzi do klienta. Chcą tylko sprzedać!!! Te okna sa nieszczelne, a ponadto żle wstawione. Monterzy w tej firmie, to chyba z jakiejś ...bramy...jednorazowo.Tak było u mnie, do każdej poprawki przyjeżdzał ktoś inny, a jak pytałam gdzie jest poprzednik to słyszałam-JUŻ NIE PRACUJE. Stanowczo,stanowczo ODRADZAM. Link do komentarza
Gość an Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 30 sierpnia 2010 Brak odpowiedzi Hurtowni. Widocznie firna zgadza się z opiniami. Szkoda bo szukam okien Link do komentarza
Gość Grzegorz, Szef Działu Obsługi Kl Napisano 3 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 3 września 2010 Wszystkie poniższe opinie nie należą do przyjemnych, dlatego też proszę o jakieś szczegóły sytuacji celem rozwiązania konkretnych problemów. Czekam na listy po adresem: g.korneluk@vitopolska.com Link do komentarza
Gość Strus Napisano 27 lipca 2011 Udostępnij #7 Napisano 27 lipca 2011 30szt okien i 4 drzwi do domu jednorodzinnego zamawiałem w VITO w roku 2008 wszystko w PCV. do tego 2szt drzwi wejściowych salowych. Montaż i jakość produktu OK. Podejście do Klienta wzorowe, terminy dotrzymane. Teraz skłaniam się ku zamówieniu u nich zabudowy tarasu (ok40m2)- w aluminum. Mam nadzieję, że jak wcześniej tak i teraz wszystko będzie OK. Link do komentarza
Gość Tadeusz Napisano 2 grudnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 2 grudnia 2011 Wymieniałam w domu 7 szt okien i 3 drzwi balkonowych w tej firmie na okna które słyną z bardzo dobrej opinii w branży okiennej. Po ponad roku użytkowania mogę powiedzieć, że jestem z nich zadowolona. Od chwili montażu nie mam żadnych problemów z ich użytkowaniem co świadczy o ekipa montażowej która dobrze wykonała swoją prace.Ja mam dobre doświadczenie z tą firmą. Wymieniali u mnie okna parę miesięcy temu i nie było problemu ani z zamówieniem ani z montażem. No i jeszcze rabat dostałem. Link do komentarza
Gość Teodorka Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #9 Napisano 19 lutego 2012 Jakieś sztuczne te pochwały.. Tadeusz - raz piszesz jak kobieta, potem jak fachowiec a a koniec jak człowiek, który przez kilka miesięcy przeżywa radośnie wymianę okien... Link do komentarza
micheasz Napisano 15 marca 2015 Udostępnij #10 Napisano 15 marca 2015 Nie zgodzę się z opinią, że okna są słabej jakość. Po drugie - gdy coś się nie domyka - wystarczy zadzwonić po kogoś, kto je wyreguluje.Jedna rzecz - wymierzanie okien - pan który to robił przyświrował laserową poziomnicą. Ale zmierzyć dobrze już nie potrafił. Informowałem, że będę ocieplał styropianem. Nic to, musiałem poszerzać otwory, skuwać mur, bo okna nie były na styk - były po prostu za duże. Montaż w miarę sprawnie i dość równo. Idealnie to pewnie się nie da.Zamawiałem ponad 20 sztuk - nie zgodzę się, że nie dają rabatu. Może warto nauczyć się negocjować?O drzwiach nic nie wiem, nie zamawiałem. Link do komentarza
bajbaga Napisano 15 marca 2015 Udostępnij #11 Napisano 15 marca 2015 Może po 5 latach, czegoś się nauczyli Link do komentarza
micheasz Napisano 15 marca 2015 Udostępnij #12 Napisano 15 marca 2015 Okna wstawiałem 4 lata temu - nie narzekam. Zresztą troszkę poszperałem, zanim zamówiłem.A przed pięciu laty w czym tkwił problem?PS. Kolega z Siedlec? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się