Skocz do zawartości

Jakie są koszty budowy basenu?

Recommended Posts

Napisano
fajnie, artykuł o kosztach a tu niczego się nie dowiadujemy..
  • 1 miesiąc temu...
Gość rogal
Napisano
wypracowanie super ale nic o pieniążkach nie ma
  • 1 rok temu...
Napisano
Po co pisać coś co nie zawiera żadnej przydatnej informacji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie pisanie to w kobiecych pismach a nie na stronie o budowie domu!!!!!!!!!!!!!!.
  • 2 lata temu...
Napisano
To ile kosztuje basen? Koszt 60% pozostałe 40% to cena urządzeń.. Chyba autor artykułu nie wie ile kosztuje budowa basenu. Chcących budować basen interesują pieniądze n: basem 8x10 kosztuje 80 tys. % nie są ważne ważny jest całkowity koszt budowy.
  • 1 rok temu...
  • 1 rok temu...
Gość gówno
Napisano
To gdzie te koszty? Straciłem tylko czas wchodząc tu i czytając ten tandetny artykuł bez uzyskania podstawowych informacji..
  • 1 rok temu...
Napisano

W 2014 roku zdecydowalismy o budowie basenu, rozwazalismy wersje z poliestru lecz po glebszym przewertowaniu opini na temat tych niecek zniechecilem sie trwale po artykulach zamieszczonych na niemieckich forach i zdjeciach jak wyglada taki basen po 3 latach, dramat. Zaczolem szukac niecek z polipropylenu i trafilem na kilka firm w polsce , basen wykonala nam firma z karowic , mija 3 rok i nie widac sladu odbarwienia czy innych usterek, jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru.

• 4 tygodnie temu...
Napisano

Ja znalazłem informacje, że najdroższy w wykonaniu jest basen betonowy. Musimy zatrudnić wykwalifikowanych robotników, którzy wykonają wykopy, wybetonują nieckę, nałożą izolację, nakleją płytki ceramiczne oraz zamontują filtry i instalację wodną. Koszty zależą od stopnia skomplikowania kształtu niecki oraz od specyfikacji technicznej całego basenu. Za prostą konstrukcję o rozmiarach 3x8x1,5m zapłacimy przynajmniej 30.000 zł.

• 1 rok temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Super artykuł... "Jakie są koszty budowy basenu?" i ani słowa o kwotach. Brawo..
  • 2 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...