Sylwuś Napisano 15 stycznia 2009 #1 Napisano 15 stycznia 2009 Witam wszystkich jak dokończyć budowę domu na urlopie wychowawczym ?Niewiele czasu mam gdyż opiekuję się dzieckiem a przy domu mogę w miarę wszystko zrobić czy ktoś jest w podobnej sytuacji?
cyma2704 Napisano 24 stycznia 2009 #2 Napisano 24 stycznia 2009 Cytat Witam wszystkich jak dokończyć budowę domu na urlopie wychowawczym ?Niewiele czasu mam gdyż opiekuję się dzieckiem a przy domu mogę w miarę wszystko zrobić czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Nie jestem ale może zaprzyjaźniona sąsiadka z dzieckiem, która też jest na urlopie wychowawczym?
toronto Napisano 25 stycznia 2009 #3 Napisano 25 stycznia 2009 Rozumiem, że podrzucenie dziecka babci na kilka godzin nie wchodzi w grę? Zawsze można pracować w obecności dziecka, ale nie jest to praca szczególnie wydajna
uleczka Napisano 26 stycznia 2009 #4 Napisano 26 stycznia 2009 Cytat Witam wszystkich jak dokończyć budowę domu na urlopie wychowawczym ?Niewiele czasu mam gdyż opiekuję się dzieckiem a przy domu mogę w miarę wszystko zrobić czy ktoś jest w podobnej sytuacji? a na jakim etapie jesteście? duże zostało jeszcze do zrobienia?
Sylwuś Napisano 27 stycznia 2009 Autor #5 Napisano 27 stycznia 2009 Cytat a na jakim etapie jesteście? duże zostało jeszcze do zrobienia? WitamNie jest dużo tynki instalacje i podłoża malowanie glazura i terakota większość mogę zrobić sam tylko brak czasu.
uleczka Napisano 28 stycznia 2009 #6 Napisano 28 stycznia 2009 chyba nie ma innego wyjścia jak zabrać się do pracy, przecież kiedyś musisz skończyć a im wcześniej zaczniesz tym szybciej będzie po całym tym remoncie...życzę powodzenia i wytrwałości
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się