Korzystam z kuchni w dwóch domach oddalonych od siebie o 110 km. Zagotowanie 1 litra wody, w takim samym garnku, w jednej kuchni trwa chwilę, a w drugiej szlak mnie trafia tak długo czekam. Gotowanie w niej jest koszmarem. Jestem przekonana, że bardzo różna jest kaloryczność gazu - jak to sprawdzić, jak udowodnić.
U mnie wykryto bakterie coli w stopniu 48 na 100 ml. Inne czynniki mieszczą się w środku normy. Przeprowadzałem pełne badania. Czy to trzeba się bać tej wody.
Takich GŁUPOT jak w tym portalu zamieszcza Pan Jarosław Antkiewicz to szukać ze świecą ..pisze chłopina to za co mu płacą , pojęcia nie ma o realnych cenach , podaje głupie porównania cytat : gaz z sieci vel gaz z butli dwa razy droższy ...SKA TA CENA PANIE Jarosław Antkiewicz ?? Może tak być ale napisz człowieku uczciwie że cena dotyczy butli dzierżawionej !!!! Mam butlę własną i płacę za gaz ok 1,3 zł za litr , dom o powierzchni przeznaczonej do ogrzewania ok 180 m2 ROCZNY podkreślam ROCZNY KOSZT OGRZEWANIA , CWU WYNOSI 3 300 ZŁ !!!!Ściany silka, ocieplenie 20 cm styropian , wylewka anhydrytowa . Skąd w takim razie Pan Jarosław Antkiewicz czerpie wiedzę - Śmiała teoria że ze SPONSORINGU za głupoty jakie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakbym takie coś komuś budował z tych kształtek, to bym je tylko kleił na klej i nie wypełniał, wilgoć, która zbiera się w szczelinach pomiędzy kształtką i wypełnieniem, po skurczu betonu zamarza zimą i rozrywa te kształtki, a tu uprawia się wciskanie ciemnoty.
Jeszcze trzeba zrobić odwierty przy cokole, żeby ewentualna deszczówka mogła wypłynąć na zewnątrz.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się