Marcin123 Napisano 24 czerwca 2008 #1 Napisano 24 czerwca 2008 Ciekawi mnie na jakiej wysokości macie okna w swoich domach. U mnie w projekcie mam na 80 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało? Bo na przykład w kuchni chciałbym mieć zlew przy samym oknie. Z jednej strony boję się, że mi się okno nie otworzy, bo będą za wyoko szafki, z drugiej nie chce mieć za wysoko, żeby było wygodnie korzystać z kuchni.
hesia Napisano 24 czerwca 2008 #2 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Ciekawi mnie na jakiej wysokości macie okna w swoich domach. U mnie w projekcie mam na 80 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało? Bo na przykład w kuchni chciałbym mieć zlew przy samym oknie. Z jednej strony boję się, że mi się okno nie otworzy, bo będą za wyoko szafki, z drugiej nie chce mieć za wysoko, żeby było wygodnie korzystać z kuchni. Cze.Ja mam na 90cm i tak samo szafki.Norma to chyba 85cm.Pozdro
mark01 Napisano 24 czerwca 2008 #3 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Cze.Ja mam na 90cm i tak samo szafki.Norma to chyba 85cm.Pozdro Witam.Ja mam w kuchni nawet 91 cm bo blat kuchenny bedzie jednocześnie parapetem okna , a ponieważ razem z żoną jesteśmy w miarę wysocy to standardowa wysokość szafki 86-87 cm jest dla nas niewygodna. Zlew będzie mamy właśnie pod oknem i będzie tak umiejscowiony aby otwierała się całkiem tylko 1 połówka a druga się tylko uchylała.
Garda Napisano 26 czerwca 2008 #4 Napisano 26 czerwca 2008 90 cm jest w porządku. W tej opcji można zmieścić pod oknem szafki lub półki i zgrabnie to wygląda.
mela Napisano 26 czerwca 2008 #5 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat 90 cm jest w porządku. W tej opcji można zmieścić pod oknem szafki lub półki i zgrabnie to wygląda. Siemka.Na 90cm okna bo szafki można podregulować od 85 do 90cm.Całuski
Garda Napisano 27 czerwca 2008 #6 Napisano 27 czerwca 2008 Cytat Siemka.Na 90cm okna bo szafki można podregulować od 85 do 90cm.Całuski Widzę że tworzymy fan club 90 centymetrów
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się