Marcin Kujawa Napisano 3 września #1 Napisano 3 września Witam jestem na etapie remontu dachu na wiatrołapie. Juz mam wyczyszczony z starych śmieci i zaizolowany dysperbitem. Bede teraz klad styropape ale najpierw musze rozwiązać problem montażu rynien. w załączeniu rysunek obecnego stanu. Proszę o porady. Pozdrawiam Marcin taras.pdf
retrofood Napisano 3 września #2 Napisano 3 września Najlepiej zwrócić się w tej sprawie do producentów styropapy. Oni mają takie tematy rozpracowane. Ja kiedyś miałem styczność z producentem płyty warstwowej i oni nawet w folderach reklamowych wyjaśniali takie różne niuanse, jak montaż okien, drzwi, rynien i wszelkich takich detali. Dlatego myślę, że u innych będzie podobnie.
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne Napisano 3 września #3 Napisano 3 września Na czarno zaznaczyłem haki rynnowe, typ nakrokwiowy, to one będą podtrzymywać rynnę. Na czerwono zaś obróbki blacharskie. Na czerwono zaś obróbki blacharskie. Zastępuje się je czasem pasami papy, ale to mniej trwałe rozwiązanie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się