Skocz do zawartości

Dyskusja na forum: Program "Czyste Powietrze 2025" - kompletna stolarka KRISHOME jako Twój bilet do dofinansowania

Recommended Posts

Napisano

Oczekujesz niższych rachunkach za energię, cieplejszym domu i solidnym wsparciu finansowym na modernizację? Program "Czyste Powietrze 2025" otwiera przed właścicielami domów zupełnie nowe możliwości, a produkty KRISHOME - od okien po bramy garażowe - spełniają wszystkie wymagania.

Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/a/115391-program-czyste-powietrze-2025-kompletna-stolarka-krishome-jako-twoj-bilet-do-dofinansowania

Napisano
Komentarz dodany przez Artur:
Zamontowałem pompę ciepła z dofinansowaniem z programu “Czyste Powietrze” i po dwóch sezonach mogę śmiało powiedzieć, że była to dobra decyzja. Wybrałem sprawdzony model, montaż poszedł sprawnie, a rachunki za ogrzewanie spadły zauważalnie. Dom dobrze ocieplony, więc pompa daje radę nawet zimą. Cały proces z dotacją też przebiegł bez większych problemów. Jeśli ktoś się zastanawia – warto działać, póki program jeszcze trwa.
Napisano

Zgadzam się – naprawdę warto działać, póki są dostępne środki. Ja również skorzystałam z programu „Czyste Powietrze” i przy okazji zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki. Zdecydowałam się na firmę Ekoplus i to była świetna decyzja – pomogli mi też ogarnąć wszystkie formalności związane z dofinansowaniem. Całość poszła sprawnie, a rachunki za prąd spadły praktycznie od razu. Jeśli ktoś się jeszcze waha – polecam poszukać porządnej ekipy i korzystać, póki można!

Napisano
20 minut temu, Avellana napisał:

Całość poszła sprawnie, a rachunki za prąd spadły praktycznie od razu. 

Poproszę dokładniej. Jakie rachunki i o ile spadły, jakiej mocy instalacja.

15 godzin temu, Zdaniem Czytelnika napisał:

Cały proces z dotacją też przebiegł bez większych problemów.  

Tak??? Poproszę o szczegóły, bo ja czekam od jesieni i wciąż cisza.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...