Skocz do zawartości

Kotły na pellet idealne do małych kotłowni

Recommended Posts

Wielu przedsiębiorców i gospodarstw domowych wybiera nowoczesne kotły centralnego ogrzewania na pellet z podajnikiem. Wybór ten napędza nie tylko rosnąca ekologiczna świadomość społeczeństwa, ale również komfort obsługi. Czy kotły tego rodzaju będą odpowiednie, jeśli dysponujemy jedynie niewielką przestrzenią dla ich instalacji?

Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budownictwob2b.pl/instalacje/baza-wiedzy/urzadzenia-i-akcesoria-grzewcze/55000-kotly-na-pellet-idealne-do-malych-kotlowni

8 minut temu, Zdaniem Czytelnika napisał:

Komentarz dodany przez :
Dlaczego nie jest napisane że dotyczy to reklamy 1 firmy bezsens klikalności czy jak komiz firma raczej mało znana jest na rynku dużo więcej różnych firm Kotlarskich

A wiesz co to jest interpunkcja? Jeśli tak, to napisz ten post jeszcze raz. 

Poza tym, prezentowany kocioł to i tak krowa. 

Pytanie jeszcze co oznacza termin mała kotłownia? Czy to 4m2? Czy może 10m2 to nadal mała?

Kiedyś się zastanawiałem nad kotłem o ładnej nazwie Lidia mini (lub coś takiego). Z tego co pamiętam nie był dużo większy od podszafkowej lodówki. No i jakoś wyglądał.

Edytowano przez Swierol (zobacz historię edycji)
A wiesz co to jest interpunkcja? Jeśli tak, to napisz ten post jeszcze raz. 
Poza tym, prezentowany kocioł to i tak krowa. 
Pytanie jeszcze co oznacza termin mała kotłownia? Czy to 4m2? Czy może 10m2 to nadal mała?
Kiedyś się zastanawiałem nad kotłem o ładnej nazwie Lidia mini (lub coś takiego). Z tego co pamiętam nie był dużo większy od podszafkowej lodówki. No i jakoś wyglądał.
Komiz? Komizm w tej wypowiedzi jest bardziej komiczny, bo interpunkcja dla takiego kogoś to pewnie postać z mitologii.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...