Damian19961 Napisano 2 godziny temu Udostępnij #1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Witam Mam problem z projektem jak go. Rozszyfrować, chciałem zamówić stal na strop i wieńce itp lecz napotkałem problem. Wieniec w1 każą zrobić z prętów fi 16 lecz w zestawieniu materiałów jest pręt fi 12 że potrzebny A obliczone jest do pręta fi 10 metry i waga, więc nie zgadza się totalnie wszystko. Proszę o pomoc jak to rozszyfrować Edytowano 2 godziny temu przez Damian19961 Dodanie zdjęcia (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 1 godzinę temu Udostępnij #2 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Damian19961 napisał: Proszę o pomoc jak to rozszyfrować A masz kierownika budowy? Link do komentarza
animus Napisano 24 minuty temu Udostępnij #3 Napisano 24 minuty temu 2 godziny temu, Damian19961 napisał: Witam Mam problem z projektem jak go. Rozszyfrować, chciałem zamówić stal na strop i wieńce itp lecz napotkałem problem. Wieniec w1 każą zrobić z prętów fi 16 lecz w zestawieniu materiałów jest pręt fi 12 że potrzebny A obliczone jest do pręta fi 10 metry i waga, więc nie zgadza się totalnie wszystko. Proszę o pomoc jak to rozszyfrować Błąd ludzki, może z innego projektu to zestawienie, a może i te przekroje, projekt typowy to trzeba zareklamować tam, gdzie go nabyłeś. Strach teraz to tak zbroić, budować, bo nie wiadomo, co jest fikcją. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się