PiotruniA Napisano 2 sierpnia 2023 Udostępnij #1 Napisano 2 sierpnia 2023 Cześć .Panowie pytanie z 9 lat temu były kładzione te listwy nigdzie rogowych nie mogę znieść bo wszystkie połamane od odkurzacza i by się przydalo powymieniac bo już skleić nie da rady .Czy znajdę jeszcze gdzieś coś takiego,może gdzieś macie takie końcówki jak tutaj nie mogę znaleźć kodu tego . Pozdrawiam Link do komentarza
retrofood Napisano 2 sierpnia 2023 Udostępnij #2 Napisano 2 sierpnia 2023 A Ty wiesz ile odcieni tego było? Ja szukałem w Mrówce. Link do komentarza
PiotruniA Napisano 2 sierpnia 2023 Autor Udostępnij #3 Napisano 2 sierpnia 2023 No wiem ale nigdzie nie mogę znaleźć ,dlatego pytam na forum może miał ktoś podobne lub gdzieś kupował Link do komentarza
retrofood Napisano 2 sierpnia 2023 Udostępnij #4 Napisano 2 sierpnia 2023 Dlatego wspomniałem, że kupowałem w Mrówce. Ale ja miałem jaśniejsze listwy i złączki. https://mrowka.com.pl/sklep-psb-mrowka/psb-mrowka-stalowa-wola.html Link do komentarza
animus Napisano 2 sierpnia 2023 Udostępnij #5 Napisano 2 sierpnia 2023 Dnia 2.08.2023 o 11:17, PiotruniA napisał: Cześć .Panowie pytanie z 9 lat temu były kładzione te listwy nigdzie rogowych nie mogę znieść bo wszystkie połamane od odkurzacza i by się przydalo powymieniac bo już skleić nie da rady .Czy znajdę jeszcze gdzieś coś takiego,może gdzieś macie takie końcówki jak tutaj nie mogę znaleźć kodu tego . Pozdrawiam Rozwiń Nie ma, trzeba wymienić listwy i docinać piłą pod kątem, nie używać tego szajsu. Te narożniki są dla debili. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się