Montaż banalnie prosty - podłużny element mocuje się do ramy pod skrzydłem w miejscu umożliwiającym otwarcie okna na całą szerokość (i jego zamkniecie), a część ze skrzydełkiem przykręca się u dołu skrzydła w pozycji min. . wysięgu ramienia. Przed montażem po prostu przykłada się rozsunięty ogranicznik wg powyższych reguł zaznacza otwory i przykręca. Ogranicznik jest uniwersalny pasuje do skrzydeł lewych i prawych - wystarczy odpowiedni ustawić cześć przesuwna i kierunek wychylenia ramienia .
Historia edycji
Montaż banalnie prosty - podłużny element mocuje się do ramy pod skrzydłem w miejscu umożliwiającym otwarcie okna na całą szerokość, a część ze skrzydełkiem przykręca się u dołu skrzydła w pozycji max. wysięgu ramienia. Przed montażem po prostu przykłada się rozsunięty ogranicznik wg powyższych reguł zaznacza otwory i przykręca. Ogranicznik jest uniwersalny pasuje do skrzydeł lewych i prawych - wystarczy odpowiedni ustawić cześć przesuwna i kierunek wychylenia ramienia .
Montaż banalnie prosty - podłużny element mocuje się do ramy pod skrzydłem z bolcem obrotu w osi zawiasów okiennych. Część ze skrzydełkiem przykręca się u dołu skrzydła w pozycji max. wysięgu ramienia. Przed montażem po prostu przykłada się rozsunięty ogranicznik wg powyższych reguł zaznacza otwory i przykręca. Ogranicznik jest uniwersalny pasuje do skrzydeł lewych i prawych - wystarczy odpowiedni ustawić cześć przesuwna i kierunek wychylenia ramienia .
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.