Peter Parker Napisano 15 kwietnia 2023 Udostępnij #1 Napisano 15 kwietnia 2023 Nowoczesne meble z drewna i metalu to coraz bardziej popularne rozwiązanie, szczególnie wśród osób, które cenią sobie industrialny styl aranżacji wnętrz. Takie meble łączą w sobie elegancję i wytrzymałość, a jednocześnie wprowadzają do pomieszczenia ciepło naturalnego drewna. Wśród nowoczesnych mebli z drewna i metalu można wyróżnić między innymi: Stoliki kawowe - takie loftowe stoliki kawowe są doskonałym wyborem dla osób, które cenią sobie minimalistyczny design. Taki stolik często ma prostą formę, a jego blat wykonany jest z drewna, natomiast nóżki z metalu. Regały i półki - regały i półki z drewna i metalu to praktyczne meble, które można wykorzystać w różnych pomieszczeniach - w kuchni, salonie, sypialni czy biurze. Takie meble są wytrzymałe i stabilne, a jednocześnie prezentują się bardzo elegancko. Stoły i krzesła - stoły i krzesła z drewna i metalu są doskonałym wyborem do nowoczesnej jadalni. Takie meble zwykle są proste i minimalistyczne, a jednocześnie bardzo wytrzymałe i obecnie bardzo popularne. Oto kilka takich ciekawych mebli. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij #2 Napisano 27 kwietnia 2023 Poza drewnem modny jest metal. W wersji czarnej pasujący głównie do wnętrz loftowych, a w srebrnej - urządzonych w stylu glamour. Oba warianty takich regałów są bardzo efektowne, ale ciężkie i dość drogie. fot. idealdesign.pl, hugle.pl, beliani.pl, artehome.pl Link do komentarza
JoasiaSzmidtke Napisano 5 maja 2023 Udostępnij #3 Napisano 5 maja 2023 A mi sie te meble powiem szczerze średnio podobają. Link do komentarza
Peter Parker Napisano 6 maja 2023 Autor Udostępnij #4 Napisano 6 maja 2023 Bardzo ładne te meble powyżej. Wiadomo, że to nie jest gust każdego i dobrze bo przynajmniej mamy urozmaicenie w wystroju wnętrz. Link do komentarza
firefly Napisano 29 lipca 2023 Udostępnij #5 Napisano 29 lipca 2023 Wygląda to nie najgorzej, ale jak patrzę na te regały to mam tylko myśli, że to tylko miejsce na "kurzołapy". Nie chciałoby mi się tego sprzątać ;D Link do komentarza
zbysiu1234578 Napisano 30 lipca 2023 Udostępnij #6 Napisano 30 lipca 2023 jedni wolą nowoczesne meble a inny idą w klasykę - meble PRL, wykonane z litego drewna po renowacji posłużą wiele lat i co najważniejsze odróżniają się od nowoczesnych na siłę mebli z XXI wieku Link do komentarza
matifort Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij #7 Napisano 6 sierpnia 2023 Ja polecam super sklep internetowy z szafami , komodami , kanapami - Szafa z lustrem Sam mam kupione komodę i szafę z tej strony i szczerze polecam. Wysyłam fotki. Link do komentarza
K2DKonrad Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij #8 Napisano 20 grudnia 2023 Myślicie, że meble robione na wymiar to najlepsze rozwiązanie? Jakich kwot trzeba się spodziewać za takie meble? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się