PawelRemont Napisano 23 października 2022 #1 Napisano 23 października 2022 Znalazłem na FixLy hydraulika, który nie chce wysłać mi kopii swojego ubezpieczenia. Czy to normalne?
animus Napisano 23 października 2022 #2 Napisano 23 października 2022 A ty czasem nie reklamujesz tej fixi-dixi.
PawelRemont Napisano 4 listopada 2022 Autor #3 Napisano 4 listopada 2022 Nie, prawdę mówić to odradzam Po prostu nie znam niczego lepszego. Rynek wykonawców budowlanych to bagno, a te Fixi to tylko nieco mniejsze bagienko.... Tu w ogłoszeniu napisałem że chcę z ubezpieczeniem, a wykonawca z dużą ilością dobrych opinii (około 100, średnia 4.8) okazał się nie mieć ubezpieczenia, mimo że prosiłem o nie w ogłoszeniu. A jak o nie zapytałem to mi ściemniał... oszukać mnie chciał... powiedział, że nie udostępni takich informacji, zaczął coś ściemniać czemu nie może udostępnić kopii swojego ubezpieczenia, stąd post z powyższym pytaniem... dopiero przyciśnięty przyznał, że nie ma ubezpieczenia i nie ma obowiązku mieć.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się