Piotr Olejnik Napisano 24 maja 2022 Udostępnij #1 Napisano 24 maja 2022 Cześć wszystkim, moje zapytanie jest na wideo. Nie wiem jak się za to zabrać żeby było dobrze. Proszę o pomoc https://www.youtube.com/watch?v=GTqRjfuPK6k Link do komentarza
vlad1431 Napisano 24 maja 2022 Udostępnij #2 Napisano 24 maja 2022 To co pokazujesz to jest poziom zero? Czyli nie ma już tam nic pod podłogą typu piwnica itp? Jak nie ma, ja bym kuł na 6cm w fundamencie pod fi50 od wanny, a do klozetu podkuć deko fundament żeby był mały spadek. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
podczytywacz Napisano 24 maja 2022 Udostępnij #3 Napisano 24 maja 2022 2 godziny temu, Piotr Olejnik napisał: Proszę o pomoc Naszkicuj plan łazienki - w skali - i oznacz mniej więcej wysokości w stosunku do poziomu rury, pokazanej w sąsiednim pomieszczeniu... Generalnie myślę, że możesz wykorzystać takie cóś: Link do komentarza
Piotr Olejnik Napisano 31 maja 2022 Autor Udostępnij #4 Napisano 31 maja 2022 Rysunek taki bardziej dziecinny. Wanna 70x140 cm Rura z odpływem jest na tym samym poziomie co podłoga w łazience. (jest z lewej strony tak jak kibelek stoi) Chyba rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem będzie taka pompa co pokazałeś. Zastanawiam sie też nad odpływem dla wanny. Czy ja będę musiał ją jakoś wyżej postawić żeby był spadek czy tą pompe niżej wsadzić w podłogę, żeby do niej doleciało ? Czy odpływy z mogę puścić w ścianie (GK)? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 31 maja 2022 Udostępnij #5 Napisano 31 maja 2022 47 minut temu, Piotr Olejnik napisał: Kuźwa, żartujesz chyba... Link do komentarza
Piotr Olejnik Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij #6 Napisano 2 czerwca 2022 dlaczego mam żartować ? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij #7 Napisano 2 czerwca 2022 3 godziny temu, Piotr Olejnik napisał: dlaczego mam żartować ? TO jest plan łazienki - w skali - i z oznaczoną mniej więcej wysokością w stosunku do poziomu rury, pokazanej w sąsiednim pomieszczeniu??? Jak chcesz coś konkretnego się dowiedzieć - to faktycznie nie żartuj... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się