aaa123 Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij #1 Napisano 7 lutego 2022 Witam czy instalacje od skrzynki do budynku i w budynku może mi wykonać znajomy a odebrać osoba uprawniona czy musi być to firma ? Link do komentarza
Elfir Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij #2 Napisano 7 lutego 2022 może, o ile znajdziesz kogoś, kto przybije odbiór cudzej instalacji Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij #3 Napisano 7 lutego 2022 1 godzinę temu, aaa123 napisał: Witam czy instalacje od skrzynki do budynku i w budynku może mi wykonać znajomy a odebrać osoba uprawniona czy musi być to firma ? Firma być nie musi, ale niech to robi ktoś, kto ma stosowne uprawnienia. Z instalacją elektryczną podobnie. Link do komentarza
aaa123 Napisano 7 lutego 2022 Autor Udostępnij #4 Napisano 7 lutego 2022 Tak uprawnienia ma jak najbardziej tylko nie ma firmy mam dwie takie osoby . I taka osoba może odebrać czy musi już ktoś kto ma firmę? Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lutego 2022 Udostępnij #5 Napisano 7 lutego 2022 Ma mieć numer zaświadczenia kwalifikacyjnego, a nie firmę. Albo numer uprawnień. prawo budowlane to nie skarbówka. Zresztą, kierownik budowy powinien Ci to wszystko wyjaśnić. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się