Skocz do zawartości

Historia edycji

bobiczek

bobiczek

17 godzin temu, animus napisał:

I właśnie oto mi chodzi, dla jakiej równowagi, marnujesz swój czas i prąd?

Co to Ci daje, (kto Cię nakręca. to wiem) a kto  Ci za to zapłaci?   :scratching:

Nie mogę zdradzić.

Cytat

Twoja Tulpa to partia rządząca a Dagmary to poprzednia, 

Konstrukcja myślowa, uformowana przez kreatorów,  serwisy społecznościowe - "fezbuki", media itd...

Po kreacji musisz doprowadzić przez swój wpis 

inaczej odczuwasz złe emocje, jesteś sfrustrowany, wtedy właśnie jesteś narzędziem.

Pobraliście z neta coś niematerialnego i przekazujecie tą pobraną energię dalej, tę formę myślową na innych ludzi,  których kochacie, ale przez to, że "fezbuk" dal Wam zadania nie potraficie być już takimi ludźmi jak dawniej.   :bezradny:

O kufa i ja pierduole.

Rozszyfrowałeś mnie.

Czuję się...... czuję się.....

No tak się chyba czuję.

Tak!

Dokładnie tak się czuję i tak bym wyglądał gdyby ktoś mógł moje samopoczucie nakreślić po Twoim wpisie....

Pozdrawiam @animus

Pisz i diagnozuj częściej.

Okropnie mi się spodobało

197183250_2286743651459026_5764631181631964126_n.jpg

bobiczek

bobiczek

I właśnie oto mi chodzi, dla jakiej równowagi, marnujesz swój czas i prąd?

Co to Ci daje, (kto Cię nakręca. to wiem) a kto  Ci za to zapłaci?   :scratching:

Nie mogę zdradzić.

Twoja Tulpa to partia rządząca a Dagmary to poprzednia, 

Konstrukcja myślowa, uformowana przez kreatorów,  serwisy społecznościowe - "fezbuki", media itd...

Po kreacji musisz doprowadzić przez swój wpis 

inaczej odczuwasz złe emocje, jesteś sfrustrowany, wtedy właśnie jesteś narzędziem.

Pobraliście z neta coś niematerialnego i przekazujecie tą pobraną energię dalej, tę formę myślową na innych ludzi,  których kochacie, ale przez to, że "fezbuk" dal Wam zadania nie potraficie być już takimi ludźmi jak dawniej.   :bezradny:

O kufa i ja pierduole.

Rozszyfrowałeś mnie.

Czuję się......no czuję się.....

No tak się chyba czuję.

Tak!

Dokładnie tak się czuję i tak bym wyglądał gdyby ktoś mógł moje samopoczucie nakreślić....

197183250_2286743651459026_5764631181631964126_n.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...