Jak dobrać wiertarkę do naszych potrzeb?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez : -
Zbrojenie betonu zwiększa wytrzymałość i trwałość konstrukcji. Polega na umieszczaniu w betonie stalowych prętów, siatek lub włókien. Elementy te są wprowadzane do mieszanki betonowej przed jej zastygnięciem, co pozwala na skuteczne przenoszenie obciążeń rozciągających, z którymi sam beton mógłby sobie nie poradzić. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budownictwob2b.pl/przegrody/baza-wiedzy/fundamenty/56102-zbrojenie-betonu-od-podstaw-do-zaawansowanych-rozwiazan
-
Miałem też kiedyś taki grzybek, a teraz mam taki z fotki, na pierwszym najbliższym składzie budowlanym kupiłem. Teraz bez problemu jedną ręką podnoszę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez eblachy.pl: W praktyce bardzo często problem przemarzania przy balkonie nie wynika tylko ze stropu, ale z detali przy jego wykończeniu. Szczególnie chodzi o miejsca styku balkonu ze ścianą i elewacją – jeśli obróbki blacharskie są źle wykonane albo ich brakuje, to pojawiają się: - mostki termiczne - zawilgocenie - a z czasem także przemarzanie Częsty błąd to skupienie się tylko na ociepleniu, bez rozwiązania detali wykończeniowych. Dobrze wykonana obróbka + poprawne uszczelnienie potrafią znacząco ograniczyć problem. -
Aha czyli muszę szukać coś takiego właśnie ?Dzisiaj otwierałem właśnie ta duża swoją pokrywowe to jest bardzo ciężka że samemu jest ciężko ją otworzyć .Gdzie mogę kupić gdzieś przez internet taka i czy wymiary są takie same ?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się