leszek dubienko Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij #1 Napisano 17 stycznia 2008 jaki jest cennik za wywiercenie studni?chodzi mi o cennik za mb.pozdrawiam Link do komentarza
Xyleon Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij #2 Napisano 17 stycznia 2008 ponad 300 zł za metr ale słyszałem również o fachowcach wiercących za stówę. Niestety nie mam namiarów. Link do komentarza
Raton Napisano 18 stycznia 2008 Udostępnij #3 Napisano 18 stycznia 2008 Warszawa, Wrocław to nawet 150/m a na Śląsku 450/m. Naszukałem się jak idiota, dawałem ogłoszenia i nic. Taką sobie cene ustalili na ślasku a z innych województw nie chcą przyjechać bo im się nie opłaca. Jak się wkurze to sam wywiercę bo patent juz mam a w gruncie sam piach. Link do komentarza
urgot Napisano 18 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 18 stycznia 2008 w mazowieckim cena 120pln za metr z materiałem wierceniestudni@o2.pl Link do komentarza
doktor Napisano 18 stycznia 2008 Udostępnij #5 Napisano 18 stycznia 2008 A dlaczego na Śląsku akurat tak drogo? Przecież tam wiercenie w ziemi jest na porządku dziennym. Link do komentarza
leszek dubienko Napisano 19 stycznia 2008 Autor Udostępnij #6 Napisano 19 stycznia 2008 no w sumie nie okreslilem rejonu,i za to sorki...chodzi mi o woj. dolnoslaskie.budowa jest kolo głogowa ale mysle ze firmy maja jakis limit km i mogs dojechac. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się