agam0108 Napisano 5 lutego 2021 #1 Napisano 5 lutego 2021 (edytowany) Witam, mam problem odnośnie działki. Obowiązująca linia zabudowy to 15 m od drogi, jednak na linii zabudowy biegnie kanalizacja. Z tego co się zdążyłam dowiedzieć trzeba zacząć budować na tej linii ale jak, skoro od kanalizacji trzeba się odsunąć 1,5 m. Co w tej sytuacji najlepiej zrobić? Czy zostaje tylko przerobienie kanalizacji? Czy istnieje możliwość przesunięcia tej linii, skoro kanalizacja nie pozwala na postawienie domu? Edytowano 5 lutego 2021 przez agam0108 (zobacz historię edycji)
zenek Napisano 5 lutego 2021 #2 Napisano 5 lutego 2021 Odsunąć się 1,5 m , a nawet więcej trochę. Uzgodnisz z projektantem.
aru Napisano 5 lutego 2021 #3 Napisano 5 lutego 2021 Cztery krótkie (ogólne) zdania i ma być wyrok. No tak to tylko prokujatol gienieralny i krajofy potrafi rozstrzygnąć, cokolwiek więcej? zeniu, zeniu, skoro obowiązująca to nie tak hop siup, druhu...
zenek Napisano 5 lutego 2021 #4 Napisano 5 lutego 2021 1 godzinę temu, aru napisał: zeniu, zeniu, skoro obowiązująca to nie tak hop siup, druhu... wiem - obowiązująca Dlatego napisałem żeby uzgodnić zprojektantem i może gmina puści. 1 godzinę temu, agam0108 napisał: Obowiązująca linia zabudowy a możesz pokazać ten plan z tą linią i kanalizacją? Jeszcze: czy sprawdzileś że ta kanalizacja naprawdę pokrywa się z tą linią - w realu?
agam0108 Napisano 5 lutego 2021 Autor #5 Napisano 5 lutego 2021 Kanalizacja jest najbardziej odsunięta Mapa.pdf
agam0108 Napisano 5 lutego 2021 Autor #7 Napisano 5 lutego 2021 Linia zabudowy Idzie mnie więcej tak, jak ta czarna linia.
zenek Napisano 6 lutego 2021 #8 Napisano 6 lutego 2021 14 godzin temu, agam0108 napisał: Linia zabudowy Idzie mnie więcej tak, jak ta czarna linia. Chodzi o fotkę planu - jak ta linia jest narysowana, określona - czy jako obowiazująca, czy jako nieprzekraczalna.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się