epatrycja Napisano 17 grudnia 2020 #1 Napisano 17 grudnia 2020 Hej, proszę o poradę, jeśli ktoś ma podobny projekt z antresolą i oknem od parteru po dach https://lipinscy.pl/projekt/trogir/ czy utrata ciepła jest rzeczywiście znacząca? czy macie problem z dogrzaniem takiego salonu? Okno będzie od strony wschodniej.
demo Napisano 17 grudnia 2020 #2 Napisano 17 grudnia 2020 (edytowany) Nie musisz się obawiać, mam coś podobnego ale z antresolą, bo na projekcie jej nie widzę. A taki wysoki salon fajna sprawa. Edytowano 17 grudnia 2020 przez demo (zobacz historię edycji)
epatrycja Napisano 17 grudnia 2020 Autor #3 Napisano 17 grudnia 2020 Wiem, też mi się podoba, natomiast mąż twierdzi, że jest to dodatkowy koszt ogrzewania i ciężko się myje itd Wysoki sufit jest nad jadalnią razem z tym oknem
podczytywacz Napisano 17 grudnia 2020 #4 Napisano 17 grudnia 2020 Ładny domek, ale czy te okna dachowe nad salonem są właściwie potrzebne? Chyba tylko dla zachowania symetrii w widoku z drona, czy samolotu... Nawet nie tworzą jakiegoś "rytmu" w widoku na elewację... Taka tylko uwaga...
demo Napisano 18 grudnia 2020 #5 Napisano 18 grudnia 2020 12 godzin temu, epatrycja napisał: Wiem, też mi się podoba, natomiast mąż twierdzi, że jest to dodatkowy koszt ogrzewania i ciężko się myje itd Wysoki sufit jest nad jadalnią razem z tym oknem Z myciem ma rację, ale gdyby nie to okno to salon wiele straci, bo same okna dachowe nie dadzą takiego doświetlenia.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się