zybert72 Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij #1 Napisano 11 stycznia 2008 Mam zamiar ocieplić podłogę. Jakie są sposoby ocieplania,jakie mam zastosować materiały? Link do komentarza
mark01 Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij #2 Napisano 11 stycznia 2008 Cytat Mam zamiar ocieplić podłogę. Jakie są sposoby ocieplania,jakie mam zastosować materiały? Wełna albo styropian!Żart.Napisz coś więcej - jaka podłoga - z czego, grubość, czy na gruncie czy piętrze, jaki jest stan aktualny. Link do komentarza
zybert72 Napisano 11 stycznia 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 11 stycznia 2008 Cytat Wełna albo styropian!Żart.Napisz coś więcej - jaka podłoga - z czego, grubość, czy na gruncie czy piętrze, jaki jest stan aktualny. To drewniana podłoga na legarach(grubość 10cm), pomiędzy parterem a poddaszem użytkowym.Deska podłogowa 2,9 cm. Link do komentarza
adrian.zb Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 11 stycznia 2008 Cytat To drewniana podłoga na legarach(grubość 10cm), pomiędzy parterem a poddaszem użytkowym.Deska podłogowa 2,9 cm. najlepszym rozwiązaniem bedzie wełna miedzy legarami. Link do komentarza
moraweczka Napisano 12 stycznia 2008 Udostępnij #5 Napisano 12 stycznia 2008 Cytat Mam zamiar ocieplić podłogę. Jakie są sposoby ocieplania,jakie mam zastosować materiały? Moim zdaniem najlepszym materiałem będzie styropian klasy min. M-20, bądź utwardzane płyty z wełny mineralnej. Link do komentarza
Xyleon Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij #6 Napisano 14 stycznia 2008 Daj tam płyty z utwardzanej wełny mineralnej. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się