Okna drewniane z punktowymi uszkodzeniami - jak zgrabnie zabezpieczyć?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Roletę wewnętrzną można założyć nieco inaczej, poniżej nawiewnika. Wtedy trzeba przykleić lub przykręcić mocowanie do płaszczyzny skrzydła. To mocowanie, niejako z "haczykiem" mocowanym od góry, zwykle jest rozbieralne (dwuczęściowe). -
To już powinieneś robić od 10 lat, bo ja zaczynałem jak miała 70. I przez 20 lat paliłem w jej piecu. Jakoś komunizm z ludzi nie wywietrzał, wszystko ma "państwo" zrobić. Pojedź do Ameryki, zobaczysz ile państwo ci da. Moja też mieszkała sama. Musiałem dojeżdżać. Niech sprzeda i przeniesie się na 50 metrów. Wystarczy jej jeszcze na pełną automatykę do śmierci i jeszcze dłużej.
-
Już zgłosiłem się do różnych firm w sprawie nawiewników. Zostawiłem także kartkę sąsiadowi od remontu w razie gdyby wrócił. Na razie trzymam okno rozszczelnione w pokojach i kuchni. Gorzej wygląda sytuacja z roletami. Myślicie Państwo, że będzie tu się dało zamontować nawiewnik okienny? Roleta dość mocno blokuje dostęp do górnej ramy. Da radę czy trzeba szukać firmy wykonującej nawiewnik ścienny? EDIT: Już dostałem informację zwrotną od firmy, że w takim wypadku nie ma szans na montaż nawiewnika. W Lublinie nie widzę także żadnej firmy, która montuje nawiewniki ścienne, więc można uznać, że jestem w d...
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Jck: Jak moja dobije do 90-tki to też będę palił u niej w domu. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Jck: Moja mama mieszka sama, ma 480 m2 do ogrzania.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się