Skocz do zawartości

Historia edycji

joks

joks

Po długim namyśle doszedłem do wniosku że nie ma dla mnie tutaj miejsca .Nie potrafię zrozumieć że posty są wycinane tendencyjnie , nie tylko moje (nowa władza na forum się rozgaszcza i takie jej prawo że wycina to co dla niej niewygodne bądź niesmaczne, to jej, tej władzy uznaniostwo ). Wszyscy drą się o demokrację w wiadomych wątkach ale nijak nie potrafią sami jej się podporządkować ..nawet na tak niskim poziomie jakie zaczęło reprezentować to forum .Uroboros , retro , animus , daga (3,5 userów - bo daga wpada sporadycznie ,na ogólnopolskie forum to nie wiem czy dużo czy mało )......jeśli kogoś pominąłem to przepraszam całe kółko wzajemnej adoracji ....prowadżcie to forum ku jego świetlanej przyszłości .Myślę że forum sobie poradzi bez moich porad ...z doradców został mhtyl -szanujcie go ( jak ktoś zechce mu wlepić bana niech się zastanowi dwa razy bo wiedzę ma sporą )zenek - zna się na wszystkim i niczym , bustera warto słuchać ....i z doradców to chyba tyle na tym forum.

Zrozumiem jak post zostanie usunięty i się nie zdziwię ..

joks

joks

Po długim namyśle doszedłem do wniosku że nie ma dla mnie tutaj miejsca .Nie potrafię zrozumieć że posty są wycinane tendencyjnie , nie tylko moje (nowa władza na forum się rozgaszcza i takie jej prawo że wycina to co dla niej niewygodne bądź niesmaczne, to jej, tej władzy uznaniostwo ). Wszyscy drą się o demokrację w wiadomych wątkach ale nijak nie potrafią sami jej się podporządkować ..nawet na tak niskim poziomie jakie zaczęło reprezentować to forum .Uroboros , retro , animus , daga (3,5 userów - bo daga wpada sporadycznie ,na ogólnopolskie forum to nie wiem czy dużo czy mało )......jeśli kogoś pominąłem to przepraszam całe kółko wzajemnej adoracji ....prowadżcie to forum ku jego świetlanej przyszłości .Myślę że forum sobie poradzi bez moich porad ...z doradców został mhtyl -szanujcie go ( jak ktoś zechce mu wlepić bana niech się zastanowi dwa razy bo wiedzę ma sporą )zenek - zna się na wszystkim i niczym , bustera warto słuchać ....

Zrozumiem jak post zostanie usunięty i się nie zdziwię ..

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...