-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Czyli tylko patrzeć jak ten "terminator" zawita i na nasze forum a my nieprzygotowani Chociaż.......może już jest, mam pewne typy
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Trudno na tej podstawie oceniać sytuację. Dla bezpieczeństwa sugerowałbym jednak skucie mokrego, uszkodzonego tynku i zastosowanie w tym miejscu tynku renowacyjnego. Chodzi o to aby nie zablokować możliwości wysychania zawilgoconego muru. Oczywiście, w pierwszym rzędzie trzeba wyeliminować samą przyczynę zawilgocenia. -
Przez Aga_Sławek · Napisano
Dzień dobry, może ktoś wie, będzie miły i pomocny i mi podpowie - bo nie znam się na tym w ogóle, a szukam w necie i nic nie mogę znaleźć sensownego. Potrzeba mi dodatkowej powierzchni: dom stary z lat 80 - brak planów dach płaski, wilgoć od dachu brak mpzp pytanie: 1. od kogo się dowiedzieć czy ściany (nie wiem z czego są, chyba szlakopustak czy coś takiego) wytrzymają by iść z nadbudową, i czy w ogóle mogę budować w górę? chyba jakiś rzeczoznawca budowlany, ale nie wiem na pewno... 2. skąd wziąć projekt na to co już jest - bo chyba musi być? 3. brak planu, to czy muszę mieć warunku zabudowy na rozbudowę/nadbudowę? czy to zależy od metrów? 4. czy najpierw ocena budynku co można a co nie technicznie, czy najpierw ewentualne wz? Ogólnie-od czego mam zacząć. czas ucieka a ja stoję w miejscu, bo nie wiem od czego się zabrać... będę wdzięczna za każdą pomoc. Agnieszka -
Uczy się w postępie geometrycznym jak terminator. Czyli tak jak piszesz, pomału zaczyna udawać ludzką istotę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Agata Radtke · Napisano
Sciana od wewnatrz. Tak najpierw będã uszczelniane plytki na tarasie . BO JEST OCIEPLENIE I RYNNA / NATOMIAST PLYTKI ZOSTALY ZLE POLOZONE.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się