Pomocnik Napisano 3 marca 2020 #1 Napisano 3 marca 2020 Ponieważ nie święci garnki lepią, postanowiłem założyć solary samodzielnie. Po lekturze artykułów w gazetach i przejrzeniu Internetu oraz analizie instalacji w mojej kotłowni, przygotowałem schemat układu i spis składowych. Zacząłem szukać ofert w Internecie, zachowując cel: całość ma kosztować do 7000 zł... - mówi Wojtek, Członek Klubu Budujących Dom, który użytkuje kolektory słoneczne od września 2012 r. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kolektory-sloneczne-i-fotowoltaika/a/19156-samodzielnie-zalozona-instalacja-solarna-za-7000-zl
Gość szymon Napisano 3 marca 2020 #2 Napisano 3 marca 2020 witam.Mam zamiar też sam zamontować zestaw solarny do istniejącej instalacji z kotłem na paliwa stałe nie demontując istniejącego zasobnika CWU. czy można prosić o jakiś schemat i urządzenia jakie są w nej zamontowane.
Gość Napisano 3 marca 2020 #3 Napisano 3 marca 2020 A kiedy ten artykuł był napisany??? Cztery czy pięć lat temu?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się