Skocz do zawartości

Historia edycji

crea00

crea00

Chciałbym podziękować za zaangażowanie w tym temacie.

Czyli wnioskuję z tego, że pierwszą czynnością będzie wykonanie konstrukcji sufitu podwieszanego, który będzie obniżony o 30cm względem istniejącego sufitu.

Profile obwodowe do ścian z cegły, konstrukcja krzyżowa na wieszakach noniuszowych, kręconych do dźwigarów stropu powyżej.

W miejscu gdzie planowane są ścianki działowe, konstrukcja wzmocniona, mocowana do stropu (jeszcze nie wiem jak). Ponadto w miejscu oznaczonym kreską w kolorze bordowym będzie ścianka szklana w stylu industrialnym z przesuwnym jednym skrzydłem (załącznik). 

Prosiłbym o pomoc w określeniu technologi wzmocnienia.

Po wykonaniu sufitu montuję profile obwodowe dla przedścianek, które montowane będą w posadzce i ; tutaj problem: czy montować profile sufitowe przedścianek w suficie z GK, czy profil przedścianki zamocować w taki sposób jak w załączniku na ostatnim zdjęciu lub za pomocą wieszaków bezpośrednich, tuż pod sufitem?

pok.jpg.e8cacf2ada41cca273e710e72151eeb5.jpg

unnamed.jpg

przedścianka-wzmocnienie99.jpg

crea00

crea00

Czyli wnioskuję z tego, że pierwszą czynnością będzie wykonanie konstrukcji sufitu podwieszanego, który będzie obniżony o 30cm względem istniejącego sufitu.

Profile obwodowe do ścian z cegły, konstrukcja krzyżowa na wieszakach noniuszowych, kręconych do dźwigarów stropu powyżej.

W miejscu gdzie planowane są ścianki działowe, konstrukcja wzmocniona, mocowana do stropu (jeszcze nie wiem jak). Ponadto w miejscu oznaczonym kreską w kolorze bordowym będzie ścianka szklana w stylu industrialnym z przesuwnym jednym skrzydłem (załącznik). 

Po wykonaniu sufitu montuję profile obwodowe dla przedścianek, które montowane będą w posadzce i ; tutaj problem: czy montować profile sufitowe przedścianek w suficie z GK, czy profil przedścianki zamocować w taki sposób jak w załączniku na ostatnim zdjęciu, tuż pod sufitem?

unnamed.jpg

przedścianka-wzmocnienie99.jpg

crea00

crea00

Po wykonaniu sufitu montuję profile obwodowe dla przedścianek, które montowane będą w posadzce i ; tutaj problem: czy montować profile sufitowe przedścianek w suficie z GK?

unnamed.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...