Blacha falista na elewację
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
My jak zawsze na tak juuuuupiiiii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Hej Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15 Oczywiście im więcej, tym lepiej Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej połowie września? Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli. Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie 1 Redakcja z (najpewniej) Olkiem 2. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą 3. Daga z Dragonem 4. Ewiq + Adiq
-
Przez AncioJancio · Napisano
Mam robiona kanalizację niskoszumową w domu podpiwniczonym. Z tego co udało mi się dowiedzieć do montażu pionów używa się w moim przypadku obejm Bismat 1000 oraz pomiędzy nimi SL. Bismat 1000 składa się z dwóch opasek z czego jedna jest mocowana za pomocą adaptera do ściany i jest ona luźna na rurze a nad nią zaciska się SL która nie jest zlaczona z adapterem na scianie i stanowi ograniczenie do wzdłużnej pracy/wzdłużnego wydłużenia rurociągu, żeby nie popękał. Z tym że nie wiem do jakich długości odcinków stosuje się 1000 a do jakich SL. Mam dwa krótkie pionowe odcinki 100-120cm jak na rysunku poniżej i czy w takim wypadku tez montować Bismat 1000 czy wydłużenie wzdłużne nie bedzie tutaj zachodziło i zamontować tylko SL? -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Najpewniejszy sposób doboru to sprawdzić jaki to jest dokładnie model okna. Powinno mieć tabliczkę znamionową, w Fakro znajduje się ona na skrzydle okna, w prawym górnym rogu i jest widoczna po otwarciu okna. Najlepiej podać te dane w punkcie, gdzie chcemy kupić rolety albo inne akcesoria. To pewniejsze niż mierzenie okna i opisywanie jego rodzaju. Tabliczka wygląda mniej więcej tak. Mamy tu typ okna (A), wymiary w cm (B), numer seryjny (C).
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się