48 minut temu, uroboros napisał:A wystarczyłoby, żeby założyć Krakowski zakątek, w którym pisałby swoje dysertacje nasz sympatyczny user, zamieszczając w temacie, który natchnąłby go do rozwinięcia skrzydeł link, czy uwagi: NAPISAŁEM!!! CZYTAJCIE MNIE TU I TU, JEŚLI CHCECIE...
Może chodzi o to, żeby wszyscy mówili to samo? Wtedy kontrowersji nie będzie. No ale co z wolnością wypowiedzi?
48 minut temu, uroboros napisał:I dopóki nasz słynny Krakowiak nie zaczyna filozofować i snuć rozmaitych... tych... - pozostali w WIĘKSZOŚCI - merytorycznie wypowiadają się
A jeśli ktoś się nie wypowiada merytorycznie, to "nasz słynny Krakowiak" powinien co zrobić?
A jeśli "nasz słynny Krakowiak" wypowiada się niemerytorycznie, bo tylko Bóg jest nieomylny - to co, jest wyjątkiem? Wszyscy pozostali się nie mylą?
A każdy sprzeciw "naszego słynnego Krakowiaka" jest przez "pozostałych w WIĘKSZOŚCI" jest traktowany jako perfidny atak, personalny i niemerytoryczny.
48 minut temu, uroboros napisał:User, co bardziej impulsywny, próbuje zareagować na wywody filozoficzne, spotyka się z zarzutami o... różne rzeczy
Dokładnie tak się czuję - "spotykając się z zarzutami o... różne rzeczy".
48 minut temu, uroboros napisał:A wystarczyłoby, żeby założyć Krakowski zakątek, w którym pisałby swoje dysertacje nasz sympatyczny user, zamieszczając w temacie, który natchnąłby go do rozwinięcia skrzydeł link, czy uwagi: NAPISAŁEM!!! CZYTAJCIE MNIE TU I TU, JEŚLI CHCECIE...
Każdy tak może zrobić - to się nazywa Blog. Tyle - że tu jest Forum.
48 minut temu, uroboros napisał:Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe!
Tak róbmy - i będzie OK.
Nowy Rok już tuż tuż. Miłego, Zdrowego i Szczęliwego Życzę