Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

48 minut temu, uroboros napisał:

A wystarczyłoby, żeby założyć Krakowski zakątek, w którym pisałby swoje dysertacje nasz sympatyczny user, zamieszczając w temacie, który natchnąłby go do rozwinięcia skrzydeł link, czy uwagi: NAPISAŁEM!!! CZYTAJCIE MNIE TU I TU, JEŚLI CHCECIE...

Może chodzi o to, żeby wszyscy mówili to samo? Wtedy kontrowersji nie będzie. No ale co z wolnością wypowiedzi? :14_relaxed:

I dopóki nasz słynny Krakowiak nie zaczyna filozofować i snuć rozmaitych... tych... - pozostali w WIĘKSZOŚCI - merytorycznie wypowiadają się

A jeśli ktoś się nie wypowiada merytorycznie, to "nasz słynny Krakowiak" powinien co zrobić? 

A jeśli "nasz słynny Krakowiak" wypowiada się niemerytorycznie, bo tylko Bóg jest nieomylny - to co, jest wyjątkiem? Wszyscy pozostali się nie mylą?

A każdy sprzeciw "naszego słynnego Krakowiaka" jest przez "pozostałych w WIĘKSZOŚCI" jest traktowany jako perfidny atak, personalny i niemerytoryczny.

User, co bardziej impulsywny, próbuje zareagować na wywody filozoficzne, spotyka się z zarzutami o... różne rzeczy

Dokładnie tak się czuję - "spotykając się z zarzutami o... różne rzeczy".

A wystarczyłoby, żeby założyć Krakowski zakątek, w którym pisałby swoje dysertacje nasz sympatyczny user, zamieszczając w temacie, który natchnąłby go do rozwinięcia skrzydeł link, czy uwagi: NAPISAŁEM!!! CZYTAJCIE MNIE TU I TU, JEŚLI CHCECIE...

Każdy tak może zrobić - to się nazywa Blog. Tyle - że tu jest Forum. :14_relaxed:

Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe!

Tak róbmy - i będzie OK. 

Nowy Rok już tuż tuż. Miłego, Zdrowego i Szczęliwego Życzę :14_relaxed:

zenek

zenek

12 minut temu, uroboros napisał:

Może chodzi o to, żeby wszyscy mówili to samo? Wtedy kontrowersji nie będzie. No ale co z wolnością wypowiedzi? :14_relaxed:

15 minut temu, uroboros napisał:

I dopóki nasz słynny Krakowiak nie zaczyna filozofować i snuć rozmaitych... tych... - pozostali w WIĘKSZOŚCI - merytorycznie wypowiadają się

A jeśli ktoś się nie wypowiada merytorycznie, to "nasz słynny Krakowiak" powinien co zrobić? 

A jeśli "nasz słynny Krakowiak" wypowiada się niemerytorycznie, bo tylko Bóg jest nieomylny - to co, jest wyjątkiem? Wszyscy pozostali się nie mylą?

A każdy sprzeciw "naszego słynnego Krakowiaka" jest przez "pozostałych w WIĘKSZOŚCI" jest traktowana jako perfidny atak, personalny i niemerytoryczny.

22 minuty temu, uroboros napisał:

User, co bardziej impulsywny, próbuje zareagować na wywody filozoficzne, spotyka się z zarzutami o... różne rzeczy

Dokładnie tak się czuję - "spotykając się z zarzutami o... różne rzeczy".

26 minut temu, uroboros napisał:

Każdy tak może zrobić - to się nazywa Blog. Tyle - że tu jest Forum. :14_relaxed:

23 minuty temu, uroboros napisał:

Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe!

Tak róbmy - i będzie OK. 

Nowy Rok już tuż tuż. Miłego, Zdrowego i Szczęliwego Życzę :14_relaxed:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...