Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci i Przyjaciół Ogniska Marymont - PRACE i LICYTACJA

Recommended Posts

Napisano

Halo, halo!

Czy to forum jest martwe??

Strasznie nikłe jest zainteresowanie tą aukcją, co się dzieje??

Wiem, że nie wszystkich stać na dodatkowe wydatki, no ale - miarka do miarki, grosik do grosika i coś się uzbiera :)

Napisano

Właśnie się dowiedziałam o licytacji (dzięki wpisie bpis na innym forum)

Skoro już wiem, to poproszę:

8.    JAK TO ZE LNEM BYŁO    Wysokość 70 cm - 70 zł

22.  MOŻESZ SIĘ POPISAĆ    Wymiary 16,5x6 cm - 40 zł

Napisano

no bez jaj :yellowcard1:

odbieram Moniss Jak to ze lnem było za 80 zł. i mojego Anioła nr 12 - 60  zł.:santajump:

Napisano

17.12.2019 jest dzisiaj, a nie jutro, mylę się?

Aukcja miała trwać do 17.12, zmieniło się coś?

Napisano
1 godzinę temu, TV BudujemyDom napisał:

A licznik cichutko liczy i liczy, że przekroczymy 3 tysiące zł. Jutro ostatni dzień aukcji... 

Jutro? Było do 17.XII do godziny 22.00

Napisano

Dobry wieczor :smile:

Poprosze choinki :

Nr. 7  CZERWONE KORALE  - 250 zl.

Nr. 10  SZYSZKOWNICA  - 250 zl.

Nr. 11  JODELNICA  - 250 zl.

Poprosze kubeczki :

Nr. 26  CHOR ANIOLOW  - 250 zl.

Nr. 27 PORANEK SPOD CHOINKI - 250 zl.

Nr. 28 CHOINKO - PREZENT - 250 zl.

Nr. 20 UTKANY z Patykow - 250 zl. :santajump:

Napisano

3240 zł na koncie. :santajump:
Ostatni dzień dzisiaj, dużo dobrej energii życzymy na ten dzień każdemu i prosimy - dajcie znać 
o aukcji znajomym z sieci, to ostatni dzień by dowiedzieć się o XIV Aukcji na rzecz dzieci Ogniska Marymont, ich wakacji. 

Napisano

Redakcjo, to chyba Edyta M wylicytowała Jak to ze lnem bylo za 250 zł. Ja odpadam niestety, moj budzet z lekka przekroczony wiec mozecie podbierac ;)

Napisano

Ogłaszamy zakończenie XIV Aukcji prac dzieci i przyjaciół Ogniska Marymont. Kończymy aukcję i bardzo bardzo dziękujemy Przyjaciołom Aukcji, którzy są z nami i dziećmi z Ogniska od lat. Ania Lojej, bpis, Edyta M, EDZIA60, Iza1322 , JAR, Kasti, moniss ,  retrofood, staruszek, yaco181 jesteście wspaniali. :yahoo:

WESOŁYCH ŚWIĄT WŚRÓD BLISKICH, Z PIĘKNYMI PRACAMI DZIECI.

Dziękuję EDZI, która jak co roku prowadziła aukcję i zachęcała do udziału.

AKTUALNY STAN KONTA: 3500 zł

Prześlijcie teraz adres wysyłki jako prywatną wiadomość na forum lub na adres: andrzej.paplinski@budujemydom.pl

Do zobaczenia za rok na jubileuszowej XV AUKCJI. Wesołych Świąt! :santajump:

Napisano

-----------------
DANE DO WPŁAT:
Stowarzyszenie Twórczych Pedagogów "Stara 4" 
ul. Stara 4

00-231 Warszawa
Nr konta 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

Koniecznie z dopiskiem: darowizna na Ognisko Marymont  - Aukcja Forum Budujemy Dom

Napisano

Ode mnie kasa juz poszla, jak bede miec potwierdzenie to przesle od razu. I czy moge miec prosbe o wysyłke w dniu jutrzejszym? Żeby dotarło na poniedzialek. Inaczej kurier pocałuje klamke.

Napisano
11 godzin temu, TV BudujemyDom napisał:

Ogłaszamy zakończenie XIV Aukcji prac dzieci i przyjaciół Ogniska Marymont. Kończymy aukcję i bardzo bardzo dziękujemy Przyjaciołom Aukcji, którzy są z nami i dziećmi z Ogniska od lat. Ania Lojej, bpis, Edyta M, EDZIA60, Iza1322 , JAR, Kasti, moniss ,  retrofood, staruszek, yaco181 jesteście wspaniali. :yahoo:

WESOŁYCH ŚWIĄT WŚRÓD BLISKICH, Z PIĘKNYMI PRACAMI DZIECI.

Dziękuję EDZI, która jak co roku prowadziła aukcję i zachęcała do udziału.

AKTUALNY STAN KONTA: 3500 zł

Prześlijcie teraz adres wysyłki jako prywatną wiadomość na forum lub na adres: andrzej.paplinski@budujemydom.pl

Do zobaczenia za rok na jubileuszowej XV AUKCJI. Wesołych Świąt! :santajump:

No to ja jeszcze podziekuje Joannie Akuniszyk za piekne choinki wstawione dodatkowo na aukcje, cos czuje ze beda hitem :) to bedzie moja 10 i 11 choinka aukcyjna.

Napisano

Adres i potwierdzenie wpłaty wysłane.

Dziękuję wszystkim i Wesołych Świąt!!

Napisano
10 godzin temu, Edyta M napisał:

Wszystkim zycze wspanialych Swiat i szczesliwego Nowego Roku :smile:.

Edytko jesteś WIELKA. Serdecznie Ci dziękuję za udział w tej aukcji. 

Tobie  również życzę Radosnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku:hug:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalnością jest programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i zarządzanie serwerami, marketing, hakowanie i lubimy wyzwania związane z podejmowaniem zadań, w których większość innych się poddaje..   Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Usuwanie karalności, zwiększanie wyniku kredytowego, zmiana oceny za kurs szkolny, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełen pakiet, uzyskiwanie dostępu do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie potrzebnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Zdobycie prywatnych informacji od kogoś, zrujnowanie biznesu przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz, możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń ani granic co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!   E-mail: Blackhat_plug@hotmail.com
    • Obstawiać to my możemy różnie, w zależności od naszej wiedzy o takich układach, ale @macijek - żebyś mógł mu KONKRETNE pomóc - musi podać więcej danych, a on wrzucił temat i od 20 godzin jakby nie jest zainteresowany odpowiedzią...   A najlepiej, gdyby zaprosił na konsultację jakiegoś kumatego hydraulika i on, widząc jak wygląda sytuacja - pokaże co zamknąć, co ewentualnie zaślepić, co zostawić bez zmiany...
    • W zależności jaki jest zasobnik, obstawiam że stojący, a w tej sytuacji woda do góry nie popłynie. A jak wiszący, to obstawiam, że ma zawory odcinające na we/wy. Poza tym, przy kotle gazowym wydaje mi się że CWU ma swój osobny obieg i w tej sytuacji nie trzeba nic ruszać. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Czy ktoś ma kontakt z Cieszkami i mógłby przekazać informację o spotkaniu? Chyba straciłam do Nich numer telefonu 
    • To jest jasne dla obiegu grzejnikowego, ale co z ciepłą wodą użytkownikową?
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...