Lukrecjusz Kerbirowicz Napisano 5 grudnia 2019 #1 Napisano 5 grudnia 2019 Witam, Czy da się zamontować szklany parawan na-wannowy nieruchomo? W wąskiej wannie zawsze go lekko potrącam i woda spływa na podłogę. Chcę zablokować ruchomość parawanu. Nie widziałem gotowych rozwiązań do tego służących. To jest mój parawan: https://www.castorama.pl/parawan-nawannowy-cooke-lewis-nubia-1-czesciowy-150-x-95-cm-chrom-szklo-transparentne-id-1099099.html Przychodzi mi do głowy, żeby kupić jakiś profil (plastikowy?) w kształcie litery U o wymiarach ok. 0,9 mm-95 cm (ktoś widział takowy lub zbliżony?) i przykleić czymś do wanny, ale nie wiem, czy nie ma lepszego pomysłu.
Budujemy Dom - podstawa domu Napisano 5 grudnia 2019 #2 Napisano 5 grudnia 2019 Proszę wpisać w Google "profil U" i wyszukać taki o odpowiednich wymiarach.
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne Napisano 5 grudnia 2019 #3 Napisano 5 grudnia 2019 Proponuję przykleić do wanny uszczelkę o profilu "T" do kabin prysznicowych. Coś takiego:
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się