-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
To dobrze to jeszcze raz zobaczcie. Pierwszy wkręca się w rowek pionowy a po ostatecznej korekcie jeszcze 2 wkręty.
-
Tak. Bardzo dobrze zauważyłeś, że na jeden wkręt. Jadnak na jakimś filmiku na YT zauważyłem, że ktoś podpowiada aby zrobić na jeden wkręt, sprawdzić czy wszystko jest dobrze wyregulowane i później po weryfikacji wkręcić drugi wkręt już tak docelowo Panowie wielkie dzięki rozwiązaliście wszystkie moje problemy jakie miałem na ten moment
-
Rozwiązanie problemu w szóstej minucie na filmiku. Poza tym zauważyłem na zdjęciach, że wieszaki dystansowe są przymocowane do krokwi jednym wkrętem. Bezpieczniej i stabilniej jest to zrobić na dwa wkręty. Drugi wkręt w najwyższy otworek, nie w podłużny
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Serwisant: Nie stosuje się nigdy !!! sprayu do serwisu okuć. Tylko olej !!!!. 30 lat to tłumaczę klientom -
Regularna konserwacja okuć i uszczelek to najprostszy sposób na przedłużenie trwałości okien i drzwi. Jak konserwować elementy stolarki okiennej i drzwiowej (okucia, uszczelki), aby przedłużyć ich trwałość? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/porady/116525-jak-konserwowac-elementy-stolarki-okiennej-i-drzwiowej-okucia-uszczelki-aby-przedluzyc-ich-trwalosc
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się