Pomocnik Napisano 26 września 2019 Udostępnij #1 Napisano 26 września 2019 Jestem w trakcie kończenia projektu mojego pierwszego domu. Zastanawiam się nad rodzajem drzwi do spiżarni, do której będzie się wchodzić z kuchni. Żonie podobają się drzwi przesuwne wykonane z jednego kawałka "starego" drewna, poruszające się po szynie zawieszonej do ściany (podpatrzyła takie rozwiązanie na kanałach wnętrzarskich). Wygląda to bardzo efektownie, ale nie wiem czy w kuchni (tłuszcz, para wodna) to się sprawdzi. Ja jestem za skrzydłem chowanym w ścianie. Która opcja najlepiej sprawdzi się w dość małej spiżarni? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/porady/9814-jaki-rodzaj-drzwi-przesuwnych-sprawdzi-sie-do-malej-spizarni Link do komentarza
Gość Dawid Napisano 26 września 2019 Udostępnij #2 Napisano 26 września 2019 Fajnym rozwiązaniem są również drzwi łamane :) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się