Skocz do zawartości

Historia edycji

Elfir

Elfir

21 godzin temu, mhtyl napisał:
21 godzin temu, mhtyl napisał:

Ja nie widzę aby gdzieś tu była wspomniana radiestezja, chodziło o sam fakt istnienia żył wodnych. Więc nie zamydlaj oczu o zamku bo tu nie wspominamy o żyle która może być różna, rozmawiamy o konkretnej żyle, żyle wodnej.

Tak to jest jak się wtryniasz w dyskusję innych osób i nie bardzo wiesz o czym jest mowa.

15 godzin temu, zenek napisał:

Jak to - nie wiesz - Elfi podała link - w słynnej stodole to był kawałek rynny z wodą. A poszczególne warstwy geologiczne zastępowało powietrze.  Takie naukowe uproszczenie tematu.

W moim linku nie było nic o stodole, ale o badaniach naukowych. Nawet nie przeczytałeś, i dyskutujesz ze swoimi własnymi wyobrażeniami a nie z tym o czym ja piszę...

O stodole to ty coś pisałeś. 

Elfir

Elfir

20 godzin temu, mhtyl napisał:
20 godzin temu, mhtyl napisał:

Ja nie widzę aby gdzieś tu była wspomniana radiestezja, chodziło o sam fakt istnienia żył wodnych. Więc nie zamydlaj oczu o zamku bo tu nie wspominamy o żyle która może być różna, rozmawiamy o konkretnej żyle, żyle wodnej.

Tak to jest jak się wtryniasz w dyskusję innych osób i nie bardzo wiesz o czym jest mowa.

14 godzin temu, zenek napisał:

Jak to - nie wiesz - Elfi podała link - w słynnej stodole to był kawałek rynny z wodą. A poszczególne warstwy geologiczne zastępowało powietrze.  Takie naukowe uproszczenie tematu.

W moim linku nie było nic o stodole, ale o badaniach naukowych. Nawet nie przeczytałeś...

O stodole to ty coś pisałeś. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...