W końcu udało mi się zyskać przestrzeń kuchenną o jakiej marzyłam. Udało się to dzięki wyburzeniu ściany łączącej salon z kuchnią. Dzięki temu mam swą wyspę kuchenną przy której fantastycznym elementem dekoracyjnym są tapicerowane hokery z Edinos.pl
Przechodząc na home office musiałam pomyśleć o organizacji wygodnego miejsca pracy. Udało mi się zaadoptować kawałek przestrzeni w sypialni gdzie wstawiłam zakupione biurko oraz wygodny fotel. Meble do mego biura znalazłam na Edinos.pl, z pośród sporej oferty można było wybierać i przebierać w meblach. Te zakupione przeze mnie idealnie wpisały się w kąt w sypialni jak również wyglądają lekko i nowocześnie.
Nawet jeśli zawodowo nie pracujemy w domu warto przeznaczyć oddzielne pomieszczenie na gabinet. Przyda się nie tylko jako miejsce do buszowania po Internecie, ale również jako domowa biblioteczka i czytelnia.
Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/wyposazenie-wnetrz/a/7642-aranzacja-gabinetu
Witam,
Zastanawiam się nad wykończeniem otworu od podwójnej rurki c.o. w podłodze tak jak na zdjęciu poniżej. Jakieś pomysły?
Proszę o informację, jeśli to zły dział i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się