Skocz do zawartości

Historia edycji

dante78

dante78

Witam,

Struktura z utwardzonej gładzi, wcześniej w salonie malowana sama bejca z pigmentem, zakończona lakierem z brokatem, wyszło .... zajefajanie. Problem jest tej natury że nie wiem jak uzyskać z bezbarwnej bejcy kolor szary. A nie chce malować jej zwykła farbą, żeby utraciła swój kształt jak i zlała się. Bejca typowa srebrna kosztuje około 100 zł, musiał bym zużyć ich z 3, a to budżetowy remont.  Co poradzicie. Ostatecznie zmienimy kolor, niestety pigmenty do bejc nie mają nazbyt szerokiej gamy kolorystycznej, patrzyłem na produkty Primacool.

pozdrawiam

Dawid

dante78

dante78

Witam,

Struktura z utwardzonej gładzi, wcześniej w salonie malowana sama bejca z pigmentem, zakończona lakierem z brokatem, wyszło .... Problem jest tej natury że nie wiem jak uzyskać z bezbarwnej bejcy kolor szary. A nie chce malować jej zwykła farbą, żeby utraciła swój kształt jak i zlała się. Bejca typowa srebrna kosztuje około 100 zł, musiał bym zużyć ich z 3, a to budżetowy remont.  Co poradzicie. Ostatecznie zmienimy kolor, niestety pigmenty do bejc nie mają nazbyt szerokiej gamy kolorystycznej, patrzyłem na produkty Primacool.

pozdrawiam

Dawid

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...