Aga2018 Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij #1 Napisano 23 listopada 2018 WITAM!!Nie wiem juz ,gdzie szukac pomocy!mieszkam 2 lata w domu,Ze nie bylo mozliwosci podlaczenia do wody miejskiej, mam na 45 metrach studnie glebinowa.Zaraz Po wykopaniu mialam dosc wody,Po 3 miesiacach nagle cos sie stalo i brak,a raczej moze 4-5 litrow na dobe.Wezwalam Firme ,ktora przeplukala 2 dni studnie i do teraz, czyli 1.5 roku wody bylo pod dostatkiem,na wszystko ,bez oszczedzania.Nagle od wczoraj znow brak wody,czyli kilka litrow na dobe!!!,CZY to znaczy,Ze znow musze ja przeplukac?czy to normalne???Pomocy!! Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 24 listopada 2018 Udostępnij #2 Napisano 24 listopada 2018 może ściągasz najdrobniejszą frakcję piasku i Ci ją klasycznie zamula ?? Link do komentarza
Aga2018 Napisano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 24 listopada 2018 A Jak moge to sprawdzic??Dziekuje!!! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 26 listopada 2018 Udostępnij #4 Napisano 26 listopada 2018 Pewnie taką strukturę ma warstwa wodonośna w efekcie wymaga okresowego czyszczenia lub np. pogłębienia, wiercenia w innym miejscu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się