Nolek Napisano 25 sierpnia 2018 Udostępnij #1 Napisano 25 sierpnia 2018 Mam takie pytanie: dom z poddaszem użytkowym, okna w kolorze dąb sheffield szary, elewcja biała. Bramę można w tym kolorze dobrać ale z drzwiam wejściowymi juz jest problem.Trzeba brać w kolorze RAL zbliżonym do okien. Pytanie jaki kontrast dopasować okna w okleinie dąb sheffield szary elewcja biała a brama i drzwi,,,co będzię ładnie pasować? Link do komentarza
retrofood Napisano 31 marca 2019 Udostępnij #2 Napisano 31 marca 2019 Dnia 25.08.2018 o 21:47, Nolek napisał: Mam takie pytanie: dom z poddaszem użytkowym, okna w kolorze dąb sheffield szary, elewcja biała. Bramę można w tym kolorze dobrać ale z drzwiam wejściowymi juz jest problem.Trzeba brać w kolorze RAL zbliżonym do okien. Pytanie jaki kontrast dopasować okna w okleinie dąb sheffield szary elewcja biała a brama i drzwi,,,co będzię ładnie pasować? Myślę, że najlepiej w kolorze cienia piasków Kalahari w zachodzącym słońcu. Link do komentarza
Nolek Napisano 9 maja 2019 Autor Udostępnij #3 Napisano 9 maja 2019 Dnia 31.03.2019 o 21:31, retrofood napisał: Myślę, że najlepiej w kolorze cienia piasków Kalahari w zachodzącym słońcu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się