Pomocnik Napisano 15 sierpnia 2018 #1 Napisano 15 sierpnia 2018 Klimatyzacja nie jest już luksusem, który można spotkać wyłącznie w biurach, hotelach czy centrach handlowych. Obecnie także wielu właścicieli domów decyduje się na zamontowanie urządzenia, które umożliwia utrzymywanie w pomieszczeniach pożądanej temperatury. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/wentylacja-i-klimatyzacja/a/25337-porownanie-39-modeli-klimatyzatorow
Gość kama Napisano 15 sierpnia 2018 #2 Napisano 15 sierpnia 2018 Zamiast rolet proponuję markizy do okien pionowych. Nie zaciemniają pomieszczenia w 100%, a zapobiegają nagrzewaniu się pomieszczenia
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 15 października 2018 #3 Napisano 15 października 2018 Każda zasłona ograniczy nagrzewanie pomieszczeń ale bez klimatyzacji nie obniżymy temperatury w pomieszczeniu szybko i skutecznie. Doraźnym wyjściem z sytuacji, jako uzupełnienie rolet i wszelkiego rodzaju pzresłon okiennych, może być przenośny klimatyzator.
Gość Adam Napisano 4 listopada 2020 #4 Napisano 4 listopada 2020 Klimatyzacja to fajna sprawa, ciesze się, ze założyli mi w tym roku klimatyzator, bo nie do wytrzymania jets teraz lato w bloku
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 4 listopada 2020 #5 Napisano 4 listopada 2020 Brakuje w Twojej wypowiedzi modelu klimatyzatora i kilku informacji na temat użytkowania i wrażeń po pewnym okresie użytkowania. Rozumiem, że nie założono ci klimatyzatora wczoraj. Dla tych, którzy chcę poszerzyć swoja wiedzę na temat użytkowania klimatyzatora ściennego w domu/mieszkaniu, polecam artykuł. https://budujemydom.pl/irbj/porady/88981-klimatyzator-w-mieszkaniu-jak-prawidlowo-z-niego-korzystac
Gość Alak Napisano 24 listopada 2020 #6 Napisano 24 listopada 2020 Oj takw bloku cieżko wytrzymac czasami, ale z klimatyzacją juz sie da :D U mnie klimafets montowali i wyszło super
Gość Monika Napisano 24 listopada 2020 #7 Napisano 24 listopada 2020 klimatyzator jest super opcją, ja jestem zadowolona z wyboru i mam nadzieję, ze długo będzie mi służyć
Gość DobraKlimaCOM Napisano 1 grudnia 2020 #8 Napisano 1 grudnia 2020 Klimatyzatory dzielimy na Japońskie Chińskie Koreańskie Najlepsze klimatyzatory o znikomej awaryjności to klimatyzatory od "Japończyka" Daikin Mitsubishi Fujitsu Toshiba . Chińskie Midea Gree Chigo Haier to producenci markowi Koreańskie Samsung oraz LG Do domu polecamy tylko producentów Japońskich zalecamy do sypialni urządzenia od 19dB(A) do 20 dB(A) Zapraszamy wszystkich do współpracy ...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się