Skocz do zawartości

Historia edycji

aaaa

aaaa


dopisałem

3 godziny temu, solange63 napisał:

Głównym źródłem wapnia powinny być produkty mleczne: mleko, jogurty, twarogi i sery. Z weganami sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana, ale tu raczej nie ma takowych, więc nie będę strzępić klawiatury.

skoro już ten temat tutaj się pojawił...może nie ma tutaj wegan, ale np. ja nie spożywam w ogóle mleka,jogurtów,twarogów...sporadycznie żółty ser i śmietana (30%). Dowiem się co mi grozi ?? 

 

dopisałem - sporadycznie oznacza kilka plasterków żółtego sera/rok, śmietana ok raz na miesiąc/dwa m  (jak mnie najdzie ochota, jeszcze do tego dochodzi ser pleśniowy który też raz na kilka miesięcy

aaaa

aaaa

2 godziny temu, solange63 napisał:

Głównym źródłem wapnia powinny być produkty mleczne: mleko, jogurty, twarogi i sery. Z weganami sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana, ale tu raczej nie ma takowych, więc nie będę strzępić klawiatury.

skoro już ten temat tutaj się pojawił...może nie ma tutaj wegan, ale np. ja nie spożywam w ogóle mleka,jogurtów,twarogów...sporadycznie żółty ser i śmietana (30%). Dowiem się co mi grozi ?? 

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Utwórz nowe...