dachy12321 Napisano 28 czerwca 2018 Udostępnij #1 Napisano 28 czerwca 2018 Mam 100 m2 dachu, pokrycie dachu to blacha na rąbek, chciałbym zrobić instalację odgromową. Proszę o wycenę robocizny za taki obiekt bez materiału. Link do komentarza
Gość elpapiotr Napisano 28 czerwca 2018 Udostępnij #2 Napisano 28 czerwca 2018 Poproszę projekt, na podstawie którego będzie można wykonać kosztorys ofertowy. Link do komentarza
dachy12321 Napisano 29 czerwca 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 29 czerwca 2018 23 godziny temu, elpapiotr napisał: Poproszę projekt, na podstawie którego będzie można wykonać kosztorys ofertowy. Interesuje mnie cena bez projektu Link do komentarza
Gość Napisano 29 czerwca 2018 Udostępnij #4 Napisano 29 czerwca 2018 Od 1 zł do 1234,59 zł... a może i więcej... Napisz do wróża Macieja... Przecież elpapiotr nie chce kasy za projekt, póki co, chce na podstawie projektu oszacować koszt... Piotrze - imieninowego zdrówka życzę! Wszak jeszcze dzisiaj Piotra i Pawła Link do komentarza
Gość elpapiotr Napisano 29 czerwca 2018 Udostępnij #5 Napisano 29 czerwca 2018 Bardzo serdecznie dziękuję. Miło mi za życzenia, jestem wdzięczny Link do komentarza
amkhurt Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij #6 Napisano 10 lipca 2018 Proszę przesłać rysunek dachu albo chociaż zdjęcia budynku wtedy można mniej więcej oszacować koszty biuro@amkhurt.pl . Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij #7 Napisano 10 lipca 2018 Dokładnie, jakieś podstawowe dane. Bo tak to można policzyć na kroki licząc po krawędzi i cena za jeden krok. Błagam, poważne pytanie, poważna oferta pomocy i cała reszta też musi być poważna. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się