Obróbka wstawionych okien - czego jeszcze wymagać
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Pewnie. Przy tej pergoli planuję zamontować jakąś półeczkę na kryminały (zadaszoną), bo mi w domu zawadzają. Przechowywać tego nie ma sensu, a tak, może ktoś weźmie i przeczyta? Coraz mniej osób umie czytać przecież.
-
Przez LiniaHoryzontu · Napisano
No proszę — życie pisze najlepsze scenariusze. Najpierw wiata dla palących (sama nie palę, ale musze przyznać, że wiaty dla palących bywają zaskakująco uniwersalne), potem pergola z widokiem i miejscem do siedzenia. Czyli jednak małe zadaszenia potrafią zmienić więcej, niż się na początku wydaje 😉 -
Tam, gdzie mi kiedyś tego brakowało, czyli w czasach szkolnych, to mi zadaszenia już postawili. Na przystanku, przy boisku, a nawet w zakątku pod bzami (przy skrzyżowaniu, mam na niego teraz widok z okna), gdzie kiedyś ściskałem się z dziewczynami, stoi teraz pergola, jest nawet na czym usiąść.
-
Wybacz im, bo właśnie to PZPR im tak banie zryło. Wtedy zawsze można było iść się poskarżyć, przynajmniej tak moja rodzicielka jak to zwykle piszesz mówi. Gówno to dało, ale satysfakcja była i jak widać jest do dziś. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez podczytywacz · Napisano
To znaczy - o ile mniejsza?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się