Skocz do zawartości

Tytuł Solidnego Pracodawcy Roku 2017 dla Viessmann!

Recommended Posts

Witam!

Milo mi poinformować, że Firma Viessmann otrzymała tytuł Solidnego Pracodawcy Roku 2017 w kategorii ogólnopolskiej, który przyznaje w uznaniu za zasługi w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi.
Uroczysta gala „Solidnych Pracodawców Roku” odbyła się w dniu 15 marca, a wyróżnienie odebrał prezes firmy Sebastian Walerysiak.

Konkurs na najlepszych pracodawców roku organizowany jest od czterech lat przez Grupę Media Partner. Nagroda przyznawana jest w ogólnopolskim konkursie: SOLIDNY PRACODAWCA ROKU.

VIESSMANN każdego roku zdobywa coraz liczniejszą grupę zwolenników. Jakość produktów firmy oraz jej społeczną działalność doceniają specjaliści z różnych dziedzin, partnerzy biznesowi, konsumenci jak i sami pracownicy firmy.

Więcej informacji: TUTAJ

Pozdrawiam!

39 minut temu, Eksperci Viessmann napisał:

Milo mi poinformować, że Firma Viessmann otrzymała tytuł Solidnego Pracodawcy Roku 2017 w kategorii ogólnopolskiej, który przyznaje w uznaniu za zasługi w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi.

Gratulacje! Mam nadzieję, że zaprosicie forumowiczów na tę mniej oficjalną imprezę...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...